Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sergiu Manea devine primul sef roman al BCR de la privatizarea din 2005

Adevărul Adevărul,
Sergiu Manea devine primul sef roman al BCR de la privatizarea din 2005

Tomas Spurny va parasi la sfarsitul lunii septembrie pozitia de CEO al BCR, cea mai mare banca din Romania in functie de valoarea activelor, locul sau urmand sa fie luat de Sergiu Manea, in prezent vicepresedinte corporate banking si piete de capital, a anuntat banca. Manea devine astfel primul sef roman al bancii dupa privatizarea cu Erste Group din 2005. continuă pe Adevărul

Sergiu Manea devine CEO al BCR, incepand cu 1 octombrie 2015

Consiliul de Supraveghere al BCR l-a nominalizat pe Sergiu Manea, actualmente Vicepresedinte Corporate Banking si Piete de Capital, drept CEO succesor al lui Tomas Spurny * Tomas Spurny a decis sa paraseasca pozitia de CEO la sfarsitul lunii septembrie 2015 Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane BCR) l-a nominalizat pe Sergiu Manea, actualmente Vicepresedinte pentru Corporate Banking si Piete de Capital, drept CEO succesor al lui Tomas Spurny, arata un comunicat remis azi redactiei. Mandatul face obiectul aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei.

BCR are un nou CEO: Sergiu Manea este primul roman care va conduce cea mai mare banca din piata de la privatizare

Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane BCR) l-a nominalizat pe Sergiu Manea, care in prezent ocupa functia de vicepresedinte pentru Corporate Banking si Piete de Capital, drept CEO al bancii, incepand de la 1 octombrie. Manea il va.

Schimbari la conducerea BCR, cea mai mare banca locala: Pleaca Spurny, vine Sergiu Manea

Informatia care circula in piata de acum doua saptamani a devenit oficiala astazi: Tomas Spurny, cehul adus in 2012 la conducerea BCR, cea mai mare banca locala, va parasi institutia, locul lui urmand sa fie luat de Sergiu Manea, in prezent Vicepresedinte pentru Corporate Banking si Piete de Capital.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )