Libnet.ro
UNICEF

11:15

Serviciile de securitate occidentale au furnizat arme achizitionate si din Romania, extremistilor islamisti din Irak

B1 B1,
Serviciile de securitate occidentale au furnizat arme achizitionate si din Romania, extremistilor islamisti din Irak

Mai multe servicii de securitate occidentale au furnizat arme extremistilor Statului Islamic SI) din Irak, achizitionate inclusiv din Romania, a declarat marti o sursa militara agentiei RIA Novosti. Servicii de. continuă pe B1

RIA Novosti: Servicii secrete occidentale au oferit arme cumparate din Romania rebelilor din Irak

Serviciile secrete occidentale au oferit grupului terorist sunnit Stat Islamic, care ocupa regiuni din Irak si Siria, armament greu achizitionat din Romania, Bulgaria, Croatia si Ucraina, scrie agentia rusa RIA.

Servicii secrete occidentale ar fi oferit arme, cumparate inclusiv din Romania, grupului terorist sunnit Stat Islamic care ocupa regiuni din Irak si Siria (PRESA)

Surse militare citate de RIA Novosti sustin ca serviciile secrete occidentale au oferit grupului terorist sunnit Stat Islamic SI/SIIL), care ocupa regiuni din Irak si Siria, armament greu achizitionat din Romania, Bulgaria, Croatia si Ucraina, informeaza Mediafax .

Brooks Brothers deschide primul magazin din Romania in Baneasa

Primul magazin din Romania al retailerului american de articole vestimentare Brooks Brothers se va deschide in septembrie in centrul comercial Baneasa Shopping City. Magazinul brandului american va fi operat de LT Apparel Romania, un joint venture.

Sinteza zilei: Liana Voiculescu, scrisoare deschisa adresata doamnelor din Romania

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, scrisoarea deschisa adresata doamnelor din Romania si semnata de Liana Voiculescu, sotia lui Dan Voiculescu. Doamnelor acestei.

Moldova livreaza mere in magazinele marilor retaileri din Romania

Producatorii de mere din Moldova si marile lanturile de magazine Carrefour si Metro din Romania sunt pe punctul de a finaliza un contract de preluare a productiei. Intre timp, Guvernul roman pregateste o alta surpriza placuta pentru.

National Bank of Greece se va retrage din sud-estul Europei, inclusiv din Romania. Piraeus reduce drastic activitatile

National Bank of Greece NBG) trebuie sa se retraga din sud-estul Europei, inclusiv din Romania, si sa mentina doar operatiunile din Turcia, iar Piraeus Bank isi va restrange drastic activitatile din strainatate, potrivit planurilor aprobate in iulie de Comisia Europeana, potrivit cotidianului Kathimerini, preluat de Mediafax.

VIDEO National Bank of Greece se va retrage din sud-estul Europei, inclusiv din Romania. Piraeus reduce drastic activitatile

National Bank of Greece NBG) trebuie sa se retraga din sud-estul Europei, inclusiv din Romania, si sa mentina doar operatiunile din Turcia, iar Piraeus Bank isi va restrange drastic activitatile din strainatate, potrivit planurilor aprobate in iulie de Comisia Europeana, potrivit cotidianului Kathimerini, preluat de Mediafax.

National Bank of Greece se va retrage din sud-estul Europei, inclusiv din Romania

National Bank of Greece NBG) trebuie mentina doar operatiunile din Turcia, urmand sa se retraga din sud-estul Europei, inclusiv din Romania, potrivit planurilor de restructurare a bancilor aprobate in iulie de Comisia Europeana, transmite publicatia greceasca Kathimerini.

Care este pretul corect al gazului din Romania?

Romania ocupa a cincea pozitie din 25 de tari europene, plus Rusia, Kazahstan si Turcia, dupa preturile gazelor naturale pentru populatie, conform companiei Moldovagaz. Liberalizarea pietei interne a gazului ar modifica acest clasament? .

Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica: elevii din Romania au obtinut 6 medalii de aur si 4 medalii de argint

Olimpicii romani au obtinut 10 medalii la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica, care a fost organizata anul acesta la Suceava. Romania, tara gazda, a participat la competitie cu doua echipe, care au castigat sase medalii de aur si patru medalii de argint. Concursul pe echipe a fost castigat de echipa Canadei, urmata de echipele Braziliei, Thailandei si Lituaniei, informeaza Ministerul Educatiei. Vezi cine sunt olimpicii romani si descarca Subiectele de la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica 2014.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )