Libnet.ro
UNICEF

16:00

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a luat masuri speciale din cauza coronavirusului Diferenta dintre izolare si carantina

Hotnews Hotnews,
 Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a luat masuri speciale din cauza coronavirusului Diferenta dintre izolare si carantina

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a luat masuri speciale din cauza coronavirusului. Ambulantele sunt dezinfectate prin nebulizare la 12 ore, chiar daca nu este niciun caz suspect, iar in cazul in care exista suspiciunea ca un pacient este infectat, masina se dezinfecteaza imediat dupa predarea pacientului, a declarat Alice Grasu, managerul institutiei, in comandamentul de urgenta organizat joi la Primaria Capitalei. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Masurile speciale luate pentru ambulantele din Bucuresti

Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, a explicat cum sunt dezinfectate ambulantele, in contextul in care a fost confirmat si in Romania un prim caz de coronavirus. Pentru a nu.

Klaus Iohannis anunta masuri speciale impotriva coronavirus, dupa CSAT. Ce masuri noi s-au luat

Presedintele Klaus Iohannis a dat si primele declaratii dupa sedinta fulger a CSAT privind masurile necesare pentru a preveni izbucnirea unei epidemii de coronavirus. Klaus Iohannis anunta masuri speciale impotriva coronavirus, dupa CSAT Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a reunit incepand cu ora 14:00, iar tema principala a discutiei a fost coronavirusul. Autoritatile .

Masuri importante: Toate ambulantele sunt dezinfectate o data la 12 ore

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti Ilfov, Alis Grasu, a spus, joi, ca toate ambulantele, i.

Masuri speciale pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Pasagerii sunt verificati cu termometre non-contact

Pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu au fost instituite o serie de masuri pentru prevenirea raspandirii virusului Covid-19.

Masuri speciale pe aeroporturile din tara pentru pasagerii care vin din Italia si bagajele lor

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari, in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus.

Carantina de gradul zero la Institutul Matei Bals. Masuri speciale in cazul romanului infectat cu coronavirus

Primul caz de coronavirus a fost confirmat in Romania. E vorba despre un barbat dintr-o comuna din Gorj, care a ajuns in aceasta dimineata la Institutul Matei Bals din Capitala. Pana sa fie adus a stat izolat la domiciliu timp de doua zile.

Instructiuni pentru penitenciare: Masuri speciale pentru cei extradati din zone cu coronavirus - 27 de zile de carantina

Persoanele extradate din zone cu coronavirus vor fi tinute 27 de zile de carantina, perioada in care vor purta manusi chirurgicale si vor avea acces permanent la produse de igiena personala fiind sfatuiti sa le foloseasca cat mai des.

Masuri speciale de prevenire a epidemiei de coronavirus la Galati. Ce au stabilit autoritatile locale

In Galati sunt in acest moment trei persoane in carantina, dupa ce tocmai ce au sosit din Italia cu un microbuz unde se afla o buzoianca de se pare ca a intrat in contact cu un bolnav de coronavirus. Alte 17 persoane, revenite din China au iesit din carantina recent.

Pensionarii din Bucuresti-Ilfov, fruntasi la cumpararea de alimente

Cam multe companii din sector au pierdere neta. Sectorul de comert cu amanuntul in magazine nespecia.

Ce trebuie sa faci daca auzi cuvintele Vreau sa vorbesc cu Angela in Bucuresti! Masura pentru prevenirea abuzurilor din Centrul Vechi

Vreau sa vorbesc cu Angela este un cod oficial prin care oamenii pot cere ajutorul in cluburile si barurile din Capitala. Este vorba despre un mesaj codat, pe care victimele abuzurilor si violentei din cluburi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )