Libnet.ro
UNICEF

01:06

Carantina de gradul zero la Institutul Matei Bals. Masuri speciale in cazul romanului infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Carantina de gradul zero la Institutul Matei Bals. Masuri speciale in cazul romanului infectat cu coronavirus

Primul caz de coronavirus a fost confirmat in Romania. E vorba despre un barbat dintr-o comuna din Gorj, care a ajuns in aceasta dimineata la Institutul Matei Bals din Capitala. Pana sa fie adus a stat izolat la domiciliu timp de doua zile. continuă pe Antena3

Romania a avut peste 20 de cazuri de infectie cu SARS in timpul epidemiei din China, din 2003. Toti bolnavii au fost tratati la Institutul Matei Bals si nu s-a inregistrat niciun deces

In Romania s-au inregistrat peste 20 de cazuri de infectie cu SARS Sindromul respirator acut sever) in timpul epidemiei din China, din anul 2003, a declarat luni pentru HotNews. ro Adrian Marinescu, medic specialist in boli infectioase la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Toti bolnavii au fost tratati atunci la Institutul Bals, cel mai mare spital de boli infectioase din tara noastra, si nu s-a inregistrat niciun deces.

Pacientul cu coronavirus, internat la Institutul Matei Bals, izolat

Pacientul la care s-a confirmat infectarea cu coronavirus este internat la Institutul Matei Bals d.

Primul roman infectat cu coronavirus a ajuns la Institutul Matei Bals din Capitala

Primul roman diagnosticat cu coronavirus a ajuns joi dimineata la Institutul Matei Bals din Capitala. Acesta a fost adus din Gorj, unde era izolat la domiciliu de doua zile.

Primul caz de coronavirus confirmat in Romania: barbatul a ajuns la Institutul Matei Bals din Capitala. Cum se simte

Tanarul din judetul Gorj care a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19 miercuri seara a ajuns joi dimineata la Institutul Matei Bals din Bucuresti.

Medic de la Institutul Matei Bals: Nu exista medicatie preventiva pentru coronavirus. Singurul lucru pe care il poti face preventiv e sa izolezi focarul

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, a vorbit despre epidemia de coronavirus.

Romacentnul depistat cu coronavirus a ajuns la Institutul Matei Bale153;. Medicii au stabilit o schema de tratament

Barbatul din Gorj, depistat pozitiv cu virusul COVID-19, a ajuns la Institutul Matei Bala159; din Bucurea159;ti, potrivit Agerpres.

Unde pot fi tratati pacientii cu coronavirus? Primele 10 cazuri, in eventualitatea in care se vor inregistra atatea, vor ajunge la Institutul Bals, care are toate capacitatile sa ii trateze

Autoritatile au anuntat inca de acum cateva saptamani ca primii 10 pacienti romani diagnosticati cu coronavirus in eventualitatea in care se vor inregistra atatea cazuri in tara noastra) vor fi tratati la Institutul Matei Bals din Bucuresti, cel mai mare spital de boli infectioase din Romania, si au subliniat ca spitalul condus de Adrian Streinu Cercel are toate conditiile pentru a trata eventuali pacienti infectati cu coronavirus.

Vesti bune pentru tanara de 29 de ani, din Ramnicu Sarat, transportata la Matei Bals cu suspiciune de coronavirus

Femeia din Ramnicu Sarat care a ajuns, marti, la Matei Bals cu simptome ale unei infectii respiratorii nu este infectata cu coronavirus. Analizele efectuate la Institutul Matei Bals din Bucuresti arata ca tanara, care a vizitat recent Venetia, are gripa tip A.

Primul roman infectat cu noul coronavirus a ajuns la Matei Bals

Primul roman infectat cu noul coronavirus a fost dus, in noaptea de miercuri spre joi, la Institutul Matei Bals din Capitala. Acesta a fost transportat de un echipaj SMURD, care a ajuns joi dimineata la Bucuresti, transmite Mediafax.

Managerul Institutului Matei Bals: Cei care vin din zonele afectate trebuie sa autodeclare si sa stea acasa in carantina 14 zile

Cetatenii care intra pe teritoriul Romaniei trebuie sa se autodeclare laDirectiile de Sanatate Publice sisa se autoizoleze la domiciliu pe o perioada de 14 zile, a aratatmanagerulInstitutului Matei Bals din Capitala, profesorul Adrian Streinu-Cercel, intr-un interviu acordat Observator.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )