Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sesizarea lui Traian Basescu privind codul penal va fi discutata pe 4 noiembrie de judecatorii CCR

România Liberă România Liberă,
Sesizarea lui Traian Basescu privind codul penal va fi discutata pe 4 noiembrie de judecatorii CCR

Curtea Constitutionala CC) discuta in 4 noiembrie sesizarea presedintelui Traian Basescu in cazul legii de abrogare a articolului 276 din Codul Penal privind presiunile asupra justitiei. continuă pe România Liberă

Sesizarea lui Traian Basescu privind codul penal va fi disputata pe 4 noiembrie de judecatorii de la CCR

Sesizarea lui Traian Basescu privind codul penal va fi disputata pe 4 noiembrie de judecatorii de la CCR .

Sesizarea presedintelui Basescu privind Codul penal, dezbatuta de CCR pe 4 noiembrie

MagistratiiCurtii Constitutionale vor dezbate pe deata de 4 noiembrie sesizarea presedintelui Traian Basescu vizavi de abrogarea articolului 276 dinCodul penal privind presiunile asupra justitiei,.

Curtea Constitutionala discuta pe 4 noiembrie sesizarea lui Traian Basescu privind abrogarea articolului care pedepsea presiunile asupra Justitiei

Curtea Constitutionala CC) va discuta, pe 4 noiembrie, sesizarea presedintelui Traian Basescu in cazul legii de abrogare a articolului 276 din Codul Penal privind presiunile asupra justitiei.

Mircea Badea: Cand e vorba despre sclavii lui Traian Basescu din justitie, atunci nu trebuie sa mai ai libertate de exprimare

Mircea Badea a comentat, in editia de joi seara a emisiunii in Gura Presei, declaratiile presedintelui Basescu privind legea de aborgare a articolului 276 din Codul Penal referitoare la presiunile asupra.

Presedintele Basescu anunta ca ataca la CC abrogarea articolului 276 din Codul Penal privind presiunile la adresa justitiei (VIDEO)

TraianBasescu a anuntat, joi, ca va ataca la CCR proiectul de abrogare a articolului 276 din Codul Penal privind presiunile la adresa justitiei. Ramanem la justitie, articolul 276 cod penal, cel care.

Traian Basescu: Unii magistrati tin sa faca politica si o fac mai prost decat politicienii. imi mentin declaratiile privind dosarul Microsoft

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni, ca isi mentine declaratia pe care a facut-o atunci cand a anuntat cererea de incepere a anchetei penale.

Traian Basescu: Unii magistrati tin sa faca politica si o fac mai prost decat politicienii. imi mentin declaratiile privind dosarul Microsoft (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni, ca isi mentine declaratia pe care a facut-o atunci cand a anuntat cererea de incepere a anchetei penale.

Udrea crede ca este putin posibil ca Traian Basescu sa fie in viitor prim-ministru

Este putin probabil ca Traian Basescu sa fie premier in viitor, a declarat, vineri, prezidentialul PMP Elena Udrea, potrivit Agerpres. Orice e posibil. Dar putin probabil, pentru ca domnul Traian Basescu,.

Traian Basescu si-a gasit nasul. Ce ATAC pregateste Bercea Mondial impotriva lui Basescu

Bercea Mondial scoate armele impotriva lui Traian Basescu si a tuturor oamenilor sai. Sandu Anghel a anuntat prin avocatul sau ca va depune plangere impotriva presedintelui. Un alt denunt va fi facut pe.

VIDEO UPDATE Victor Ponta, scrisoare deschisa catre ambasadorii acreditati la Bucuresti in care acuza un atac fara precedent al lui Traian Basescu la independenta Justitiei

Premierul Victor Ponta a trimis vineri o scrisoare reprezentantilor diplomatici ai SUA, Comisiei Europene precum si tuturor statelor membre ale Uniunii Europene in care il acuza pe presedintele Traian Basescu de un atac grav la adresa independentei justitie si cere diplomatilor straini sa transmita un mesaj public de sustinere a independentei CSM si a justitiei in general. UPDATE Intrebat, cu ocazia vizitei in Republica Moldova, despre scrisoarea deschisa adresata ambasadorilor acreditati la Bucuresti, Victor Ponta a afirmat ca rolul partenerilor nostri internationali este tocmai acela de a sprijini o justitie independenta si eficienta, iar presedintele Traian Basescu trebuie tras de maneca pentru ceea ce premierul a descris drept un atac grav la adresa judecatorilor. Citeste scrisoarea in documentul atasat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2122 seconds )