Libnet.ro
UNICEF

00:07

Udrea crede ca este putin posibil ca Traian Basescu sa fie in viitor prim-ministru

B1 B1,
Udrea crede ca este putin posibil ca Traian Basescu sa fie in viitor prim-ministru

Este putin probabil ca Traian Basescu sa fie premier in viitor, a declarat, vineri, prezidentialul PMP Elena Udrea, potrivit Agerpres. Orice e posibil. Dar putin probabil, pentru ca domnul Traian Basescu,. continuă pe B1

Traian Basescu: Abordarea Lukoil, inadmisibila. Guvernul sa fie pregatit sa preia rafinaria de la Ploiesti (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni ca abordarea Lukoil i se pare inadmisbila, cerand Guvernului sa fie pregatit sa reia rafinaria de la.

LIVE TEXT Traian Basescu: Sunt magistrati care tin sa faca politica. in dosarul EADS sunt 9 persoane care se regasesc si in dosarul Microsoft. Daca maine Lukoil opreste rafinaria cer Guvernului sa fie pregatit sa o preia.

Traian Basescu: Sunt magistrati care tin sa faca politica. in dosarul EADS sunt 9 persoane care se regasesc si in dosarul Microsoft.

Traian Basescu: Lukoil sa se duca la Moscova, daca vrea regulile de acolo

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, ca atitudinea partii romane fata de Lukoil trebuie sa fie pe intelesul rusilor. Seful statului a avertizat ca aceasta companie trebuie sa se hotarasca:.

Traian Basescu vrea ca Guvernul sa preia rafinaria Lukoil daca rusii nu reiau productia

Traian Basescu a catalogat drept inadmisibila presiunea facuta de reprezentantul companiei Lukoil si a cerut Guvernului sa fie pregatit pentru preluarea rafinariei de la Ploiesti, in cazul in care Lukoil nu reia vineri productia.

VIDEO UPDATE Victor Ponta, scrisoare deschisa catre ambasadorii acreditati la Bucuresti in care acuza un atac fara precedent al lui Traian Basescu la independenta Justitiei

Premierul Victor Ponta a trimis vineri o scrisoare reprezentantilor diplomatici ai SUA, Comisiei Europene precum si tuturor statelor membre ale Uniunii Europene in care il acuza pe presedintele Traian Basescu de un atac grav la adresa independentei justitie si cere diplomatilor straini sa transmita un mesaj public de sustinere a independentei CSM si a justitiei in general. UPDATE Intrebat, cu ocazia vizitei in Republica Moldova, despre scrisoarea deschisa adresata ambasadorilor acreditati la Bucuresti, Victor Ponta a afirmat ca rolul partenerilor nostri internationali este tocmai acela de a sprijini o justitie independenta si eficienta, iar presedintele Traian Basescu trebuie tras de maneca pentru ceea ce premierul a descris drept un atac grav la adresa judecatorilor. Citeste scrisoarea in documentul atasat.

Este oficial. Medicii au fost scosi din categoria functionarilor publici. Traian Basescu a promulgat legea

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea prin care medicii nu mai fac parte din categoria functionarilor publici si nu pot fi asimilati acestora. Asta dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare prin care se solicita sa se revina asupra acestei decizii. Basescu a cerut o reexaminare a legii in iulie.

incepe procesul lui Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu

Procesul in care este judecat Adrian Zglobiu, incepe joi dimineata la Judecatoria Constanta. Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu este judecat pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

Traian Basescu a promulgat legea prin care medicii nu mai fac parte din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat astazi legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare prin care se solicita sa se revina asupra acestei decizii.

Traian Basescu a promulgat legea care scoate medicii din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea.

Vezi integral conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care vorbeste despre situatia Lukoil (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, unde e tratat mai multe subiecte, printre care si situatia de la Lukoil. Basescu a afirmat ca abordarea Lukoil i se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.223 seconds )