Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sevil Shhaideh a venit in Dambovita pentru a-i asigura pe primari ca pot accesa fara probleme fondurile europene

Adevărul Adevărul,
Sevil Shhaideh a venit in Dambovita pentru a-i asigura pe primari ca pot accesa fara probleme fondurile europene

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a avut o intalnire de lucru la sediul CJ Dambovita, cu conducerea judetului si cu primarii. Principalele puncte ale discutiei au vizat clarificarea aspectelor referitoare la buna derulare a Programului National de Dezvoltare Locala PNDL) la nivelul unitatilor administrativ teritoriale dambovitene. continuă pe Adevărul

Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, despre regionalizare: Proiectul nu s-a oprit, dar este nevoie de revizuirea Constitutiei

Ministrul Dezvoltarii Regionale, vicepremierul Sevil Shhaideh, a precizat, vineri, ca proiectul privind regionalizarea nu a fost abandonat, dar pentru implementarea lui este necesar ca mai intai sa se faca o revizuire a Constitutiei.

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh: Nu am liniste pana nu pun in aplicare toate proiectele. Sunt foarte multe de implementat, iar ritmul este alert

Ministrul Dezvoltarii Regionale, vicepremierul Sevil Shhaideh, sustine ca nu va avea liniste pana cand nu va pune in aplicare toate proiectele prevazute in programul de guvernare.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, in Arges. Viceprim-ministrul, intrevedere fara presa cu oficialii si primarii din judet

Sevil Shhaideh, viceprim-ministrul si ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene se afla astazi in judetul Arges.

Vicepremierul Sevil Shhaideh s-a intalnit cu ambasadorul SUA. Ce au discutat

Vicepremierul Sevil Shhaideh a avut, miercuri, o intalnire cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, in cursul careia oficialul roman a subliniat faptul ca tara noastra angajat sa ramana un aliat ferm si responsabil al SUA si o ancora a relatiei transatlantice.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE), se intalneste miercuri cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm,.

Vicepremierul Sevil Shhaideh se intalneste, miercuri, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, are o intrevedere, miercuri, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )