Libnet.ro
UNICEF

20:30

FC Sevilla a castigat Europa League pentru a treia oara consecutiv, dupa 3-1 in finala cu Liverpool

B1 B1,
FC Sevilla a castigat Europa League pentru a treia oara consecutiv, dupa 3-1 in finala cu Liverpool

Echipa spaniola de fotbal FC Sevilla a castigat miercuri Europa League, dupa ce a invins echipa engleza Liverpool cu scorul de 3-1 0-1), in finala care s-a jucat pe pe stadionul St. Jakob. continuă pe B1

Sevilla castiga pentru a treia oara consecutiv Europa League, dupa 3-1 in finala cu Liverpool

Formatia spaniola de fotbal Sevilla a castigat miercuri pentru a cincea oara in istoria sa Europa League, dupa ce a invins echipa engleza Liverpool cu scorul de 3-1 0-1), in finala.

VIDEO FOTOGALERIE: Liverpool - Sevilla 1-3/ Andaluzii castiga pentru a treia oara consecutiv Europa League

Sevilla a transformat Europa League intr-o competitie de casa, formatia lui Unai Emery trecandu-si in palmares al treilea trofeu consecutiv, dupa victoria cu 3-1 din finala cu Liverpool. Cormoranii au fost mai buni in prima repriza, au condus la pauza cu 1-0, dar tavalugul andaluz s-a dezlantuit in a doua repriza, atunci cand Gameiro si Coke dubla) au marcat pentru vechea si noua campioana a intrecerii. Castigatoarea competitiei va incasa un cec in valoare de 6. 5 milioane de euro pentru acest succes si dreptul de a participa in faza grupelor din Champions League in viitoarea stagiune.

Fotbal: Finalele Cupei UEFA si Europa League

Sevilla va juca a treia sa finala consecutiva de Europa League, miercuri seara, la Basel, cu Liverpool 21,45, ora Romaniei), dupa ce a castigat trofeul in ultimii doi ani in fata echipelor Benfica si Dnepr Dnepropetrovsk, scrie Agerpres.

Sevilla si Liverpool joaca azi in finala Europa League. Totul despre meciul de la Basel, prea mic pentru invazia engleza

Sevilla si Liverpool se intalnesc astazi la Basel in finala Europa League. De cate ori au ajuns in ultimul act al acestei competitii europene, cele doua echipe au castigat.

GALERIE FOTO LIVE TEXT: Liverpool-Sevilla ACUM in Finala Europa League la Basel. Repriza secunda: 3-1 pentru Sevilla

MMiercuri seara de la 21:45, se va desfasura confruntarea pentru castigarea editiei din acest an de Europa League. Liverpool si Sevilla se intalnesc in finala de la Basel, care va avea o miza mai mare decat oricand: cine ia trofeul, are locul rezervat in UEFA Champions League. Nici cormoranii si nicii andaluzii nu au terminat campionatul pe locuri care sa le asigure deja acest lucru.

GALERIE FOTO LIVE TEXT: Sevilla si Liverpool se intalnesc ACUM in Finala Europa League la Basel. Repriza secunda: 1-1

Miercuri seara de la 21:45, se va desfasura confruntarea pentru castigarea editiei din acest an de Europa League. Liverpool si Sevilla se intalnesc in finala de la Basel, care va avea o miza mai mare decat oricand: cine ia trofeul, are locul rezervat in UEFA Champions League. Nici cormoranii si nicii andaluzii nu au terminat campionatul pe locuri care sa le asigure deja acest lucru.

Eva Longoria se casatoreste pentru a treia oara: actrita isi doreste o nunta mexicana grandioasa

Actrita americana Eva Longoria 41 de ani) si omul de afaceri Jose Pepe Baston 47 de ani) se vor casatori in acest weekend, potrivit presei straine.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )