Libnet.ro
UNICEF

15:01

Shanghai Masters: Novak Djokovic, in turul trei

Hotnews Hotnews,
 Shanghai Masters: Novak Djokovic, in turul trei

Novak Djokovic, cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului Masters de la Shanghai. Sportivul din Serbia l-a invins pe Marcel Granollers, din Spania, scor 6-2, 6-0. continuă pe Hotnews

Shanghai Masters: Novak Djokovic si Roger Federer, in turul trei

Novak Djokovic, cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului Masters de la Shanghai. Sportivul din Serbia l-a invins pe Marcel Granollers, din Spania, scor 6-2, 6-0.

Shanghai Masters: Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer, in turul trei

Novak Djokovic, cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului Masters de la Shanghai. Sportivul din Serbia l-a invins pe Marcel Granollers, din Spania, scor 6-2, 6-0.

ATP: Rafael Nadal, noul lider mondial - Avantajul ibericului fata de Novak Djokovic: 40 de puncte

Rafael Nadal este, incepand de luni, noul lider al clasamentului ATP, avantajul ibericului fata de Novak Djokovic fiind unul foarte mic: 40 de puncte.

Nationala masculina de volei a ratat calificarea in turul trei al preliminariilor CM.

Nationala de volei masculin a Romaniei a ratat calificarea in turul trei al preliminariilor CM din 2014, dupa ce a fost invinsa, duminica, si in ultimul meci din cadrul turneului de la Almere, de Olanda, scor 3-0, informeaza Mediafax. Scorul pe reprize a fost 25-18, 25-23, 25-16, dupa 71 minute de joc. Romania a incheiat turneul de la Almere, din turul doi al preliminariilor, cu un bilant de patru infrangeri si o victorie, cu 4 puncte in clasament. Rezultatele inregistrate de tricolori au .

Shanghai Masters: Horia Tecau si Max Mirnii, eliminati in primul tur

Perechea Horia Tecau/ Max Mirnii a fost eliminata in turul intai la turneul Masters de la Shanghai. Cei doi au fost depasiti de dublul format din Treat Huey/ Dominic Inglot Filipine/Marea Britanie).

Shanghai Masters: Richard Gasquet (favorit 9), eliminat de Vasek Pospisil

Aventura lui Richard Gasquet la Masters-ul de la Shanghai s-a oprit in turul intai, favoritul numarul noua fiind invins de Vasek Pospisil, din Canada scor 6-3, 6-4). Nici Victor Hanescu nu a avut o soarta mai buna: romanul a fost eliminat de Kevin Anderson.

Liderul mondial Novak Djokovic, detronat de Nadal, desi l-a invins pe spaniol la Beijing.

Tenismenul Novak Djokovici l-a invins, duminica, pe Rafael Nadal, cu scorul de 6-3, 6-4, in finala turneului China Open de la Beijing. Totusi evolutiile bune ale lui Nadal din ultima perioada i-au adus, incepand cu 7 octombrie, pozitia de lider mondial, conform ATP, citata de Mediafax. Djokovici, actualul numar 1 mondial, reuseste astfel al patrulea sau succes la turneul chinez, dupa ce s-a mai impus in finalele din 2009, 2010 si 2012. Scorul intalnirilor directe dintre Djokovici si Nadal este .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )