Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ed Sheeran a interpretat live in cadrul unui concert o noua piesa New York!

Devorator Monden Devorator Monden,
Ed Sheeran a interpretat live in cadrul unui concert o noua piesa New York!

In urma cu cateva zile artistul britanic a intepretat live in premiera un alt nou track, intitulat So In Love. Seria dezvaluirilor in materie de noi piese continua cu New York, trackul fiind intepretat live in premiera in cadrul unuia dintre show-urile sustinute de Ed Sheeran zilele acestea pe Madison Square Garden. Ca sa isi . continuă pe Devorator Monden

Ed Sheeran a interpretat live in cadrul unui concert o noua piesa So In Love!

Comebackul mult asteptat al artistului britanic este pe cale sa se produca oficial! Acest lucru este prevestit de faptul ca Ed Sheeran a interpretat live in premiera pe 29 octombrie in cadrul unui show pe Madison Square Garden o noua piesa, intitulata So In Love. Anuntul ca va interpreta in premiera o piesa nedezvaluita pana .

HOT! Cher Lloyd a interpretat live in premiera o noua piesa de pe viitorul album Goodnight!

Noul track, despre care inca nu se stie daca are sanse sa fie lansat ca single oficial, a fost interpretat live in versiune acustica in cadrul unei sesiuni a site-ului billboard. com. Goodnight va fi inclusa pe cel de-al doilea album din cariera lui Cher Lloyd, intitulat Sorry Im Late, care este asteptat sa se lanseze .

HOT! Lil Kim revine si lanseaza o noua piesa Dead Gal Walking!

Excentrica rapperita nu putea sarbatori mai bine Halloweenul decat prezentandu-le fanilor sai primul single extras de pe viitorul sau mixtape, intitulat Hard Core 2K13, care va fi lansat pe 29 noiembrie. Dead Gal Walking este o piesa cu iz dancehall, avand un titlu in ton cu sarbatoarea care tocmai a trecut. We live by the .

Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu o noua piesa Bad Day!

Luni, patru noiembrie, artistul canadian ne va face cunostinta cu cel de-al cincilea single promotional din cadrul seriei Music Mondays, intitulat Bad Day. Piesa va fi lansata pe iTunes in aceeasi zi. Concomitent, Justin Bieber a dezvaluit si coperta piesei Bad Day in centrul careia este infatisat un nou simbol, asa cum ne-am obisnuit. Simbolul .

HOT! Lady Gaga prezinta o noua piesa de pe Artpop! Asculta aici trackul Dope!

Lady Gaga prezinta Dope, cunoscuta initial sub titlul I Wanna Be With You, track ce reprezinta cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Noul single promotional a fost produs de legendarul Rick Rubin si compus de Lady Gaga insasi .

Fresh! Shin Jae emotioneaza inimile fanilor cu o noua piesa I Hope You Come Back Because Of This Song!

Artistul sud-coreean, cunoscut pentru faptul ca inregistreaza mai mult piese pentru coloanele sonore ale filmelor si mai putin pentru propriile proiecte muzicale, isi face comebackul cu o noua balada care se potriveste perfect cu sezonul rece ce se apropie. I Hope You Come Back Because Of This Song este noua piesa a lui Shin Jae .

Fresh! Omarion revine cu o noua piesa Love Other Drugs!

Pe cinci noiembrie cantaretul american va lansa un nou mixtape, intitulat Care Package 2, pe scurt CP2. Acesta va fi continuarea mixtape-ului lansat de Omarion in 2012, Care Package. Artistul a dezvaluit online in urma cu cateva ore o prima piesa de pe acest material, intitulata Love Other Drugs, care de asemenea este si .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )