Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sherri Shepherd, la un pas de divort dupa trei ani de mariaj?

Antena3 Antena3,
Sherri Shepherd, la un pas de divort dupa trei ani de mariaj?

Inca o vedeta de la Hollywood este la un pas de divort. Despre Sherri Shepherd, vedeta cunoscuta din seriale ca 30 Rock, How I Met Your Mother sau drept una din gazdele showului The View, se. continuă pe Antena3

Un fost director al APM Constanta a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Senol Zevri, fost director al Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta a fost condamnat, joi, la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, a decis Curtea de Apel Constanta, citata de.

Serbia negociaza un imprumut pe trei ani cu FMI

Serbia poarta discutii cu Fondul Monetar International pentru un acord de imprumut de tip preventiv cu o durata de trei ani, a anuntat astazi ministrul sarb de Finante, Lazar Krstic, citat de Reuters.

Olt: Politista Melania Renghea, care si-a injunghiat fostul sef, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare

Politista Melania Renghea, care in decembrie 2012 si-a injunghiat fostul sef de la Politia Bals si i-a acuzat pe acesta si pe mai multi sefi din IPJ Olt ca ar fi violat-o, a fost condamnata, joi, la trei ani.

Politista care si-a injunghiat fostul sef, Melania Renghea, a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Politista Melania Renghea, care a acuzat ca a fost violata de fostul sau sef, a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru tentativa de omor. Magistratii Tribunalului Olt au.

Olt: Politista care si-a injunghiat fostul sef, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare

Politista Melania Renghea, care in decembrie 2012 si-a injunghiat fostul sef de la Politia Bals si i-a acuzat pe acesta si pe mai multi sefi din IPJ Olt ca ar fi violat-o, a fost condamnata, joi, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare de Tribunalul Olt, relateaza Mediafax. Sentinta nu este definitiva.

Portugalia, la trei ani de cand a fost salvata de FMI si UE: datoria publica ajunge la 139% din PIB

Portugalia va iesi luna aceasta din procedura de asistenta financiara de urgenta in care a intrat in urma cu trei ani, cand doar un imprumut in valoare de 78 de miliarde de euro de la UE si FMI au ajutat-o sa evite intrarea in incapacitate de plata.

Una dintre cele mai puternice femei din Silicon Valley paraseste Apple, dupa 18 ani

Katie Cotton, paznicul imaginii Apple de sub Steve Jobs, co-fondatorul gigantului american, si acum de sub CEO-ul Tim Cook, si-a dat demisia dupa peste 18 ani in cadrul Apple, scrie presa internationala.

Geanina Ilies s-a despartit de iubit, dupa doi ani de relatie

Geanina Ilies nu mai este implicata in prezent in nicio relatie sentimentala. Prezentatoarea de stiri de la Antena 1 s-a despartit de iubitul ei, Mircea Dihel, dupa o relatie de aproape doi ani. Intre ei au mai existat perioade de certuri si despartiri. Iata ce a declarat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )