Libnet.ro
UNICEF

10:31

Si-a abandonat catelul in strada in Ajunul Craciunului. Momentul emotionant in care patrupedul isi implora stapanul sa nu-l paraseasca (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Si-a abandonat catelul in strada in Ajunul Craciunului. Momentul emotionant in care patrupedul isi implora stapanul sa nu-l paraseasca (VIDEO)

Un barbat a fost vazut abandonandu-si catelul in strada si plecand acasa fara el. continuă pe Antena3

AJUNUL CRACIUNULUI, traditii si obicieuri. Ce este strict interzis sa faci astazi?

Ajunul Craciunului, in traditia populara, este sarbatoarea de sfarsit de an patronata de mos Ajun.

AJUNUL CRACIUNULUI, traditii si obicieuri. Ce trebuie sa faci astazi pentru noroc

Ajunul Craciunului, in traditia populara, este sarbatoarea de sfarsit de an patronata de mos Ajun.

FILME CRACIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Craciunului

Nu exista un mod mai bun de a va bucura de Ajunul Craciunului decat sa va aruncati in canapea si sa alegeti cel mai bun film pentru aceasta perioada a anului. Bineinteles ca pentru a avea tot confortul e nevoie si de cozonac, prajituri sau ciocolata calda. Iata care sunt cele mai vizionate filme din perioada Craciunului ale tuturor timpurilor.

Romanii cauta bradul perfect pe ultima suta de metri. Ce preturi au pomii in Ajunul Craciunului

Romanii au lasat impodobitul bradului pe ultima suta de metri. Fie pentru a respecta traditia, fie pentru ca, in ajunul Craciunului, brazii sunt mult mai ieftini. Comerciantii din piete au scazut preturile cu mai mult de 50% pentru a nu ramane cu marfa nevanduta si spera ca paguba sa nu fie mai mare decat profitul.

Niculina Stoican isi petrece Ajunul Craciunului in casa bunicilor. Sa traiasca toti romanii, oriunde s-ar afla ei

Niculina Stoican isi petrece Ajunul Craciunului in Mehedinti, in casa bunicilor.

Draga Olteanu Matei, amintiri legate de Ajunul Craciunului din copilarie: Seara de Ajun era incantatoare, erau colindatori multi, care cantau colindele noastre adevarate

Draga Olteanu Matei isi aduce aminte cu drag pe Ajunul Craciunului din copilarie si a povestit in cadrul Editiei Speciale de la Antena 3 despre cum arata acea perioada.

Confruntari intre manifestanti si politie in centre comerciale la Hong Kong in Ajunul Craciunului

Politisti antirevolta si manifestati in favoarea democratiei s-au infruntat marti seara intr-un centru comercial din Hong Kong, in Ajunul Craciunului, in contextul in care contestatarii au indemnat la adunari-fulger in perioada sarbatorilor, relateaza AFP.

Dupa ani de abuz psihologic, a decis sa divorteze chiar in Ajunul Craciunului. Esti o sluga. Asa sunt femeile, trebuie sa le spui ce vrei sa faca, ca la menajere!

A trecut prin momente grele si si-a pierdut increderea in sine din cauza umilintelor la care o supunea sotul ei. Dupa ce a indurat cat a putut de mult, o femeie a ajuns la capatul rabdarilor si a decis sa puna punct relatiei toxice in care se afla chiar in Ajunul Craciunului.

Traditii si obiceiuri de Ajunul Craciunului - Se deschide Cerul, pune-ti o dorinta!

In Ajunul Craciunului, gospodinele pregatesc covrigi, colaci pentru familie si colindatori. De asemenea, se pregatesc turtele, care se mai numesc si scutecele Domnului, amintind de cele care au fost folosite la.

De ce nu se dau bani colindatorilor care vin in seara din ajunul Craciunului. Iata ce spun datinile

Venirea lui Mos Craciun, in noaptea de 24 spre 25 decembrie, este asteptata de copiii de pretutindeni. Mosul cel Bun, care imparte bucurii si cadouri copiilor cuminti, a aparut in secol al IX-lea. imbracat in costum rosu, cu blanita alba pe margini, cizme negre si caciula rosie, acesta strabate tinuturile in lung si-n lat pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )