Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sicanarea Laurei Codruta Kovesi

Adevărul Adevărul,
Sicanarea Laurei Codruta Kovesi

Desi mai vizibila decat altele, de pilda a Cristinei Tarcea de la ICCJ, sicanarea Laurei Codruta Kovesi nu e un fenomen izolat, ci un simptom dintr-o serie, semnaland retransformarea Romaniei in stat totalitar. continuă pe Adevărul

Manifestatii de sustinere a fostei sefe DNA, anuntate pentru joi si vineri n tara si n strainatate: Intimidarea Laurei Codruta Kovesi este intolerabila

Mai multe manifestatii de sustinere a Laurei Codruta Kovesi sunt anuntate joi si vineri seara in Bucuresti, in Cluj, Sibiu dar si la Zurich, dupa ce fosta sefa DNA a anuntat miercuri ca a fost citata intr-un dosar in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa.

Manifestatii de sustinere a fostei sefe DNA, anuntate si vineri n tara si n strainatate: Intimidarea Laurei Codruta Kovesi este intolerabila

Mai multe manifestatii de sustinere a Laurei Codruta Kovesi au fost anuntate joi si vineri seara in Bucuresti, in Cluj, Sibiu dar si la Zurich, dupa ce fosta sefa DNA a anuntat ca a fost citata intr-un dosar in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa. in acest context, filosoful Mihai Sora a indemnat oamenii sa mearga la vot la viitoarele alegeri, intrucat tavalugul borfasilor inseamna si discreditarea oamenilor cinstiti.

Culisele audierii a Laurei Codruta Kovesi

Antena 3 prezinta culisele audierii de maine a Laurei Codruta Kovesi la sectia pentru anchetarea magistratilor. Pana in acest moment, ora la care va fi audiata fosta sefa a DNA nu a fost schimbata, desi.

CIOLOS: imi asum fara niciun fel de rezerve sustinerea totala a Laurei Codruta Kovesi

Fostul premier Dacian Ciolos anunta ca isi asuma fara niciun fel de rezerve sustinerea totala a Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European si va face tot ce ii sta in putere pentru a ajuta aceasta candidatura.

Ludovic Orban: Europarlamentarii liberali au fost mandatati sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al Parchetului European

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca europarlamentarii liberali au fost mandatati de Biroul Executiv al partidului sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al.

Adina Florea, prima reactie legata de anchetarea Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Procurorul-sef al DNA, Adina Florea, a avut prima reactie despre acest caz. La iesirea de la Parchetul General, .

PSD, despre urmarirea penala a Laurei Codruta Kovesi: Lasati probele sa vorbeasca, nu politicienii!

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi pusa sub urmarire penala de Sectia Speciala de Investigare a Magistratilor. intr-o reactie pe pagina oficiala de Facebook, cei de.

Cu orice pret, cu orice mijloace, o piedica Laurei Codruta Kovesi. Ne punem in situatia de a fi priviti ca o natie excentrica, imprevizibila

Cu peste un an si jumatate in urma, le spuneam colegilor din redactia de la Bucuresti ca auzisem, din surse de nivel diferit, dar uimitor de concordante, ca numele celei care pe atunci era sefa DNA figura deja pe lista generala de cateva zeci de persoane luate in considerare la Bruxelles pentru postul de Procuror General European, adica sef al noii institutii create pentru a anchetarea cazurilor de frauda cu fonduri comunitare, scrie Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Judecatoarea Florica Roman, despre Laura Codruta Kovesi: Si-a atacat colegii care au citat-o legal si discret. Reactia ei este socanta si ipocrita

Florica Roman, judecator la Curtea de Apel Oradea, vorbeste intr-o ampla postare pe blog despre cazul Laurei Codruta Kovesi, acuzata de luare de mita, marturie mincinoasa si abuz in serviciu. Magistratul.

CSM decide soarta omului fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii i-ar putea da inca o lovitura grea Laurei Codruta Kovesi. Plenul va lua in discutie solicitarea de revocare din functie din cadrul DNA a omului de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3192 seconds )