Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sierra Leone: Unele masuri de carantina impuse din cauza epidemiei de Ebola vor fi anulate

B1 B1,
Sierra Leone: Unele masuri de carantina impuse din cauza epidemiei de Ebola vor fi anulate

Sierra Leone va anula o serie de masuri de carantina impuse din cauza epidemiei de Ebola, in contextul unui recul al acesteia, a anuntat presedintele Ernest Bai Koroma, citat de Mediafax. Restrictiile privind. continuă pe B1

Sierra Leone renunta la carantina impusa de Ebola

Autoritatile din Sierra Leone au ridicat astazi restrictiile impuse la nivel national din cauza epidemiei de Ebola, existand semnale clare ca boala a incetat sa se raspandeasca, fiind acum tinuta sub.

Lindsay Lohan, internata din cauza unui virus rar

Probleme de sanatate grave pentru Lindsay Lohan. Actrita a fost internata la un spital din Londra, din cauza unui virus rar, incurabil, pe care l-a luat in vacanta din Bora Bora.

Marea Neagra a fost decretata zona de risc din cauza traficului de imigranti

Politistii Garzii de Coasta au decretat Marea Neagra zona de risc ridicat din cauza traficului de imigranti din Orientul Mijlociu si Apropiat, relateaza Digi 24. Traficul de imigranti s-a intensificat in.

Corina Cretu: Romania si Ungaria risca sa piarda bani europeni din cauza unei neintelegeri

Comisarul european Corina Cretu sustine ca cetatenii romani si unguri risca sa piarda banii europeni pusi la dispozitie, in programul de cooperare tranfrontaliera, din cauza unei neintelegeri intre cele doua guverne, informeaza Hotnews.

Cluj: Trei curse aeriene au intarzieri, iar doua au fost anulate din cauza cetii

Trei curse aeriene interne si internationale care ar fi trebuit sa aterizeze sau sa decoleze, marti dimineata, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au intarzieri din cauza cetii. Alte.

Doua curse aeriene, anulate din cauza cetii

Doua zboruri au fost anulate, in timp ce alte trei curse aeriene interne si internationale care ar fi trebuit sa aterizeze sau sa decoleze, marti dimineata, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au intarzieri, din cauza cetii, conform Mediafax.

Vicepresedintele Comisiei Europene: Cei mai multi membri ai comunitatii evreiesti nu sunt siguri ca au un viitor in Europa din cauza antisemitismului

Actele antisemite ii vor face pe cei mai multi evrei din Europa sa emigreze, avertizeaza vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, subliniind ca aceasta problema este la fel de imporata precum.

Scandal intre localnici si Primaria Ploiesti din cauza unei parcari supraetajate de peste 2 milioane de euro

Aproape 2 milioane de euro a scos din buzuar Primaria Ploiesti pentru o parcare mastodont supraetajata. Situata in spatele Casei de Cultura a Sindicatelor, cladirea nu-i incanta deloc pe locatari. Ba mai mult, a.

Surse: Victor Ponta si-a anulat vizita la Chisinau, din cauza situatiei politice din Republica Moldova

Premierul Victor Ponta si-a anulat vizita la Chisinau, invocand instabilitatea politica din Republica Moldova, potrivit unor surse citate de Mediafax. Anularea vizitei sale a fost anuntata si pe site-ul.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )