Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cu siguranta NU stiai asta! Care este ADEVARATUL NUME al Regelui Mihai (FOTO)

B1 B1,
Cu siguranta NU stiai asta! Care este ADEVARATUL NUME al Regelui Mihai (FOTO)

In 2001, Regele Mihai a acordat un interviu Muzeului Holocaustului, din Washington. Cand Regele Mihai a fost intrebat care este numele sau de familie, raspunsul nu a fost insa unul. continuă pe B1

Sigur nu stiai asta! Care este adevaratul nume al Regelui Mihai

In 2001, Regele Mihai acordat un interviu Muzeului Holocaustului, din Washington. Regele Mihai a fost intrebat atunci care este numele sau. Raspunsul fostului suveran al Romaniei nu a fost.

Subiectele zilei: Cum este vazuta moartea regelui Mihai in presa internationala; Discursul Regelui in Parlament. Un moment definitoriu pentru Romania; Alianta surpriza a partidelor din Sectorul 2: Azi vrem sa luam de la biserici ca sa platim 2,4 milioane

De ce nu se pregateste Europa pentru un razboi cu Rusia. In timp ce Statele Unite trimit trupe prin rotatie in zone europene aflate in apropiere de granita cu Federatia Rusa, guvernele din statele membre UE nu-si dau prea mult silinta pentru a se pregati pentru un potential conflict cu Moscova. Ancheta cu ramificatii ample la OMV Petrom. Compania petroliera, in mijlocul unui dosar penal. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pregatesc un nou dosar cu greutate in care este vizata una dintre cele mai mari companii de la noi, OMV Petrom.

Principesele Romaniei. Iata care este succesiunea la tron!

Dupa scandalul iscat la capataiul Regelui Mihai, Principesele Romaniei si-au facut aparitia impreuna la un eveniment organizat anual de Casa Regala. Iata cine sunt si care este sucesiunea la tron mai exact.

Ce se intampla daca dormi cu un cactus in camera. Sigur nu stiai asta

Cactusii absorb gazele nocive si genereaza oxigen pur. Este recomandat sa stea langa televizor pentru ca absorb undele electromagnetice. Cactusii, spre deosebire de alte plante, produc oxigen noaptea ?.

ULTIMUL DRUM: Unde va fi depus si care este PROGRAMUL provizoriu al FUNERALIILOR Regelui Mihai

Trupul Regelui va fi depus in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar slujba de inmormantare va avea loc la Curtea de Arges, in noua Catedrala, se spune intr-un comunicat al Casei.

La 27 de ani, Jennifer Lawrence vrea sa se pensioneze. Care este motivul

Jennifer Lawrence, in varsta de 27 de ani, este gata sa ia o pauza lunga in cariera. Dupa sapte ani in care a filmat in continuu si a avut o medie de trei filme pe an, Jen Lawrence.

Poti tine bradul de Craciun verde, saptamani in sir. Care este secretul

Daca alegi sa iti cumperi un brad natural taiat, stim cu totii ca momentul cand Sarbatorile au trecut, iar bradul s-a uscat si trebuie scos din casa este unul destul de neplacut. Exista.

Chinezii, instruiti sa supravietuiasca in cazul unui atac nuclear. Care este ingrijorarea

Chinezii care locuiesc in apropierea peninsulei Coreaa sunt instruiti cum sa reactioneze in cazul unui atac nuclear. Un ziar de stat a publicat o serie de sfaturi pentru cititori, pentru a se putea.

SENZATIONAL! Care este VARSTA REALA a Sfantului Nicolae, potrivit oamenilor de stiinta

Legendarul Mos Nicolae se mai apropie de realitate cu un pas. Oamenii de stiinta au stabilit varsta reala a Sfantului Nicolae dupa ce au efectuat teste pe un fragment de os despre care se spune ca.

Care este bugetul romanilor pentru cadourile de Mos Nicolae

Pentru comercianti, luna decembrie este una dintre cele mai profitabile luni din an. De altfel romanii aloca bugete consistente pentru sarbatorile de iarna destinate atat cadourilor dar si meselor festive.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )