Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sile Camataru, plasat in arest la domiciliu, in dosarul de proxenetism

România Liberă România Liberă,
Sile Camataru, plasat in arest la domiciliu, in dosarul de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, va fi plasat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de proxenetism, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis definitiv, miercuri, sa inlocuiasca arestul preventiv cu o masura mai blanda, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Sile Camataru va fi eliberat din arest. Acesta a fost plasat in arest la domiciliu

Vasile Balint zis si Sile Camataru va fi eliberat din arestul preventiv. Asta dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis sa il plaseze in arest la domiciliu,in dosarul in care este acuzat de proxenetism. Decizia este definitiva.

Sile Camataru va iesi din puscarie. Ce au decis magistratii in cazul sau

Sile Camataru va fi scos din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu. Asta a decis Tribunalul Bucuresti in dosarul in care este acuzat de proxenetism. Decizia instantei bucurestene este definitiva.

Sile Camataru, acuzat de proxenetism, va sta in arest la domiciliu

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au admis, miercuri, cerea lui Vasile Balint, cunoscut Sile Camataru, prin care se inlocuieste arestul preventiv cu arestul la domiciliu. Decizia instantei este definitiva,.

Sile Camataru: Amenintarile la adresa lui Udrea, o FACATURA

Sile Camataru neaga ca ar fi vrut sa-i faca rau Elenei Udrea. Vasile Balint, pe numele lui adevarat, spune ca a impartit cu Dorin Cocos aceeasi celula timp de patru luni, asa ca nu se pune problema.

Sile Camataru, prima reactie dupa ce Elena Udrea a fost amenintata: Totul este o inventie. Folosirea numelui meu este o razbunare

Sile Camataru spune ca toate acuzatiile conform carora ar fi comandat ca Elena Udrea sa fie atacata sunt inventii. intr-un mesaj transmis Spynews, Sile Camataru sustine ca folosirea numelui sau in acest.

Sorin Strutinsky va fi judecat in arest la domiciliu in dosarul de la Tribunalul Constanta

Sorin Strutinsky, prietenul lui Radu Mazare si al lui Nicusor Constantinescu, va fi judecat in arest la domiciliu. Decizia a fost luata astazi de Curtea de Apel Constanta, care a decis inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Strutinsky va ramane insa dupa gratii deoarece este arestat in acelasi dosar cu Radu Mazare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )