Libnet.ro
UNICEF

07:30

Silvio Berlusconi se declara nevinovat, precizand ca guvernul italian trebuie sa mearga inainte

Adevărul Adevărul,
Silvio Berlusconi se declara nevinovat, precizand ca guvernul italian trebuie sa mearga inainte

Silvio Berlusconi a tinut un discurs duminica seara, in care a dat asigurari ca guvernul italian condus de Enrico Letta, trebuie sa mearga inainte, in urma condamnarii sale de joi, sentinta care a provocat in Italia o mare tensiune politica. continuă pe Adevărul

Sentinta definitiva: Silvio Berlusconi, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Silvio Berlusconi a fost condamnat definitiv, joi seara, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala, anunta AFP. Fostul premier italian declara, in urma cu doar cateva zile, intr-un interviu, ca, in cazul in care va fi confirmata condamnarea sa pentru frauda fiscala, va prefera sa mearga la inchisoare decat sa faca munca in folosul comunitatii sau sa beneficieze de un regim special al justitiei italiene pentru persoanele in varsta.

Un carabinier italian, vedeta procesului lui Silvio Berlusconi

Un carabinier italian a devenit a doua vedeta a procesului lui Silvio Berlusconi de la Curtea de Casatie. Aceasta dupa ce, intr-o pauza prea lunga, s-a dezmortit cu cateva miscari de dans, fara sa stie ca.

Silvio Berlusconi va cere gratierea prezidentiala.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Mediaset, va cere gratierea presedintelui Giorgio Napolitano, apropiatii lui argumentand ca doar asa se poate restabili democratia in Italia, scrie Corriere della Sera, conform Mediafax. Liderii grupurilor PdL din Senat si Camera Deputatilor, Renato Schifani si Renato Brunetta, au anuntat ca vor adresa presedintelui Giorgio Napolitano o cerere de gratiere a lui Berlusconi, pentru restabilirea .

Silvio Berlusconi va cere gratierea prezidentiala

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Mediaset, va cere gratierea presedintelui Giorgio Napolitano, apropiatii lui argumentand ca doar asa se poate restabili democratia in Italia, scrie.

Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare, va cere gratierea prezidentiala

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Mediaset, va cere gratierea presedintelui Giorgio Napolitano, apropiatii lui argumentand ca doar asa se poate restabili democratia in Italia, scrie Corriere della Sera.

Silvio Berlusconi va cere gratierea prezidentiala

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Mediaset, va cere gratierea presedintelui Giorgio Napolitano, apropiatii lui argumentand ca doar asa se poate restabili.

Silvio Berlusconi, CONDAMNAT LA iNCHISOARE, insa nu va ajunge in detentie.

Curtea de Casatie din Italia a confirmat condamnarea la patru ani de inchisoare pentru frauda fiscala in cazul lui Silvio Berlusconi in procesul Mediaset, transmte Mediafax. Silvio Berlusconi, 76 de ani, fusese condamnat in prima instanta si in apel la patru ani de inchisoare pentru frauda fiscala, cu o interdictie de cinci ani privind detinerea de functii publice. Pedeapsa de condamnare la inchisoare a fost confirmata de instanta suprema, care a decis rejudecarea la Curtea de Apel din Milano .

Marirea si decaderea lui Silvio Berlusconi, politicianul care a marcat scena politica italiana in ultimele doua decenii

Inca de la debutul sau pe scena politica din Italia in 1993, Silvio Berlusconi a fost urmarit de probleme juridice, iar in urma cu o zi a primit o sentinta finala intr-un caz de frauda fiscala, prima dupa 20 de ani in care a cheltuit sute de milioane de euro pentru a se apara. Desi a fost implicat in peste 100 de procese, Berlusconi nu si-a pierdut influenta politica, iar multi italieni inca mai cred ca este victima conspiratiilor rivalilor sai.

Silvio Berlusconi, CONDAMNAT LA iNCHISOARE in cazul Mediaset.

Curtea de Casatie din Italia a confirmat condamnarea la patru ani de inchisoare in cazul lui Silvio Berlusconi in procesul Mediaset, transmite Mediafax. In dosarul Mediaset, Berlusconi a fost deja condamnat pentru frauda fiscala, in prima instanta si in apel, la patru ani de inchisoare si la cinci ani de interdictie de a exercita orice mandat public, conform realitatea. net. Sentinta de patru ani de inchisoare, pronuntata in mai, a fost redusa la un an gratie unei amnistii. Insa, indiferent .

Lider din cadrul partidului lui Silvio Berlusconi: Italia risca sa ajunga la razboi civil

Sandro Bondi, coordonatorul Partidului Poporul Libertatii PdL), formatiunea lui Silvio Berlusconi, cere gasirea unei solutii pentru revenirea la un echilibru al puterilor in stat dupa condamnarea fostului premier, avertizand ca, altfel, Italia risca sa ajunga la razboi civil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )