Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep a abandonat in sferturile turneului de la Washington

Antena3 Antena3,
Simona Halep a abandonat in sferturile turneului de la Washington

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, a abandonat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, vineri, la scorul de 2-6, 6-. continuă pe Antena3

LIVE Simona Halep in sferturi la Washington (21:00)

Dupa nu meci dificil in optimi si pe care l-a castigat in trei seturi, Simona Halep o infrunta vineri seara pe Ekaterina Makarova din Rusia intr-o partida pentru calificarea in semifinalele Citi Open de la Washington.

LIVE Simona Halep in sferturi la Washington

Dupa nu meci dificil in optimi si pe care l-a castigat in trei seturi, Simona Halep o infrunta vineri seara pe Ekaterina Makarova din Rusia intr-o partida pentru calificarea in semifinalele Citi Open de la Washington.

Simona Halep, abandon in sferturi la Washington

Simona Halep a abandonat in sfertul de finala disputat cu Ekatarina Makarova la Washington.

Simona Halep a abandonat turneul de la Washington invocand caldura sufocanta

Jucatoarea Simona Halep a abandonat, vineri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Washington, desi era principala favorita a acestuia.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Washington

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Washington

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus.

Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Washington

Simona Halep, numarul 2 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Washington, dupa ce a trecut de Mariana Duque-Marino cu 3-6, 6-4, 6-2, informeaza Agerpres. Halep a invins-o pe.

Simona Halep va juca, marti, la turneul de la Washington, intr-o competitie de categorie inferioara

Tenismena Simona Halep, locul doi in WTA, va juca, marti seara, in prima mansa a turneului de la Washington, in compania lui Sloane Stephens.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE de la Washington. ONLINE VIDEO STREAM

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE de la Washington. Organizatorii de laWashingtonau anuntat ora de incepere a partidei dintreSimona HalepsiSloane.

VESTE PROASTA despre Simona Halep in aceasta seara!

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, a abandonat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, vineri, la scorul de 2-6, 6-.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )