Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon

Chiar daca a avut din nou de asteptat din cauza ploii sacaitoare de la Londra, Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece de Belinda Bencic 17 ani), cu 6-4, 6-1. Halep joaca pentru prima data in cariera in optimile de finala la Wimbledon si prinde asadar a doua saptamana de competitie in capitala Regatului Unit. continuă pe Online Sport

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon si scapa de Serena

Chiar daca a avut din nou de asteptat din cauza ploii sacaitoare de la Londra, Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece de Belinda Bencic 17 ani), cu 6-4, 6-1. Halep joaca pentru prima data in cariera in optimile de finala la Wimbledon si prinde asadar a doua saptamana de competitie in capitala Regatului Unit. Jucatoarea din Romania are o sansa mare, dupa ce tot sambata a fost eliminata Serena Williams.

LIVESCORE Simona Halep-Tsurenko in turul II la Wimbledon. Meciul ar putea fi anulat din cauza ploii

Simona Halep o intalneste pe Lesia Tsurenko in turul II de la Wimbledon, insa partida ar putea sa nu se mai dispute in aceasta seara din cauza ploii care s-a abatut asupra Londrei.

Partida Simona Halep-Lesia Tsurenko, din turul II de la Wimbledon, a fost amanata pentru vineri din cauza ploii

Simona Halep o va intalni pe Lesia Tsurenko in turul II de la Wimbledon, insa partida, care ar fi trebuit sa se joace joi seara, a fost amanata pentru ziua de vineri din cauza ploii care s-a abatut asupra Londrei.

Simona Halep joaca in optimi cu Zarina Diyas din Kazahstan

Simona Halep o intalneste pentru un loc in sferturile de finala la Wimbledon pe Zarina Diyas din Kazahstan, jucatoare care a eliminat-o in turul 3 pe rusoaica Vera Zvonareva, finalista la Wimbledon in 2010.

Wimbledon: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic (6-4 6-1)

Simona Halep, cap de serie nr. 3 si numarul 3 mondial, s-a calificat pentru prima oara in cariera in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o sambata pe jucatoarea elvetiana Belinda Bencic 71 WTA) in doua seturi, scor 6-4 6-1. Partida a durat o ora si 10 minute. In optimi, Halep o va intalni pe Zarina Diyas din Kazahstan 72 WTA), care a invins-o sambata, in trei seturi, pe Vera Zvonareva din Rusia.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Belinda Bencic. Halep se califica in optimi

Simona Halep a jucatsambata seara contra elvetiencei Belinda Bencic, in turul 3 de la Wimbledon, live in pagina de mai jos, dupa ce meciul a fost amanat timp de mai multe ore din cauza ploii. In cele din urma partida a fost mutata pe terenul 12 si s-a putut disputa in conditii optime.

Bravo, Simona! Halep s-a calificat, in premiera, in optimi la Wimbledon, dupa 6-4, 6-1 cu Bencic in turul 3

Simona Halep a invins-o in minimum de seturi pe elvetianca Belinda Bencic, scor 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute de joc, intr-un meci din turul 3 de la Wimbledon. Romanca s-a calificat, astfel, in optimi, aceasta fiind cea mai buna performanta la turneul de Mare Slem disputat pe iarba londoneza.

Pariul zilei la Wimbledon, pe Simona Halep

Sportingbet iti ofera o cota de 1. 20 pentru Simona Halep in meciul de astazi de la Wimbledon, daca va castiga in doua seturi cu ucraniana Tsurenko. Profitati si de oferta Sportingbet, care ofera si un bonus de 400 de lei la conturile noi.

Serena Williams, eliminata in turul 3 la Wimbledon. Un nou culoar favorabil pentru Simona Halep

Inca o veste buna pentru Simona Halep, dupa cea a calificarii in optimile de finala la turneul de la Wimbledon. Serena Williams si Na Li, principalele doua favorite la castigarea turneului de la Wimbledon au fost eliminat in turul 3, ceea ce inseamna ca se repeta figura de la Roland Garros si Simona Halep devine principala favorita la castigarea turneului dupa clasamentul WTA. Williams a fost eliminata de Cornet, iar fFinalul meciului a surprins-o pe jucatoarea din Franta sarutand iarba de la Wimbledon.

Site-ul oficial de la Wimbledon: Simona Halep se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa

Simona Halep este laudata intr-un material de pe site-ul oficial al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce s-a calificat in turul doi al competitiei. Simona Halep se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa, nu are ticuri si nu strange pumnul tare fata de contemporanele sale, se precizeaza pe wimbledon. com.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )