Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rafael Nadal a sosit la Roland Garros (video)

Online Sport Online Sport,
Rafael Nadal a sosit la Roland Garros (video)

Rafael Nadal a sosit joi la Paris, pentru Roland Garros, acolo unde este de opt ori campion. Iata imagini cu venirea sa in capitala Frantei, acolo unde a sustinut si primul antrenament. continuă pe Online Sport

Tenis: Marius Copil a ratat accederea in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Romanul Marius Copil a ratat, joi, accederea in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros. Copil a fost invins de croatul Ante Pavici cu scorul de 3-6, 6-3, 6-3, scrie Mediafax. Pentru performanta reusita la R.

Presa din Statele Unite ii creioneaza portretul Simonei: Discreta Halep nu a trecut niciodata de turul secund la Roland Garros!

Cu patru zile inainte de startul celui de-al doilea turneul de Mare Slem al anului, Roland Garros, jurnalistii americani de la News Observer considera ca nicio jucatoare din circuitul feminin nu-i poate pune probleme Serenei Williams, cu atat mai mult Simona Halep, care a fost o prezenta discreta la editiile trecute ale Openului de la Paris.

Ilie Nastase, ridicat in slavi si doborat de americani inainte de Roland Garros: Un Tom Sawyer romanesc. Imagini rare cu Nasty la Openul Frantei

O publicatie americana de tenis scrie despre Roland Garros-ul din acest an si il aduce in discutie pe Ilie Nastase. Americanii mai publica si un clip video, in care Nastase apare la Roland Garros in 1982, intr-un meci demonstrativ, iar la finalul unui game isi da pantalonii jos.

Begu si Dulgheru continua in calificari la Roland Garros

Jucatoarele Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat, joi, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros.

Copil, eliminat in calificari la Roland Garros

Marius Copil nu a confirmat forma buna din acest an si a fost eliminat, joi, in turul doi al turneului de la Roland Garros.

Clasamentul ATP: Diferenta de 650 de puncte intre Rafael Nadal (locul 1) si Novak Djokovic (locul 2)

Rafael Nadal se afla pe prima pozitie in ierarhia ATP si in aceasta saptamana, dar avansul ibericului fata de Novak Djokovic a scazut la doar 650 de puncte. Victor Hanescu a coborat pe locul 82 in ierarhie.

Simona Halep are a patra sansa de a castiga la Roland Garros. Promotie: Semifinala Salvatoare!

Casele de pariuri ofera pentru Simona Halep a patra sansa de a castiga la Roland Garros. Unele agentii ofera promotii speciale in centrul carora se afla jucatoarea romanca.

Marius Copil continua in calificarile de la Roland Garros

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, marti, in turul doi al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Doi romani se infrunta in calificarile de la Roland Garros

Nu mai putin de 128 de jucatori vor incepe, marti, cursa pentru cele 16 locuri disponibile pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Azarenka nu va juca la Roland Garros

Fosta lidera mondiala Victoria Azarenka a anuntat ca nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, al doilea concurs de Mare Slem al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )