Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep: Ma bucur ca am putut sa joc asa si ca am rezistat trei ore pe teren

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Ma bucur ca am putut sa joc asa si ca am rezistat trei ore pe teren

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, dupa meciul pierdut in fata danezei Caroline Wozniacki, la Stuttgart, ca se bucura ca a rezistat trei ore pe teren si a precizat ca este. continuă pe Antena3

Simona Halep la Stuttgart: prima reactie dupa infrangerea cu Wozniacki din semifinale

Simona Halep a cedat dupa aproape trei ore de joc in semifinalele turneului de la Stuttgart, fiind invinsa de Caroline Wozniacki.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Garbine Muguruza 3-6; 6-1; 6-3 Meci greu. Simona revine decisiv si este in sferturi

Simona Halep a castigat un meci foarte dificil in turul doi al turneului WTA de la Stuttgart contra jucatoarei Garbine Muguruza, scor 3-6, 6-1 si 6-3. Muguruza a reust breakul chiar in debut, a lovit puternic si decisiv controland categoric primul set. Halep a schimbat strategia de joc in setul doi, a lungit schimburile de mingi, iar greselile nefortate s-au inmultit in dreptul Muguruzei. Iberica a reusit din nou breakul in decisiv, Simona a trecut prin clipe grele la 2-0, a salvat doua mingi de break si a castigat pe un final de joc extrem de spectaculos. Simona o va intalni in sferturile competitiei pe castigatoarea dintre S. Errani si Z. Diyas.

WTA Stuttgart: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 7-5, 5-7, 6-2/ Halep, eliminata in semifinale - Prea multe erori

Principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep a parasit competitia in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa, in trei seturi 7-5, 5-7, 6-2) de Caroline Wozniacki. Simona si-a facut in doar putine momente jocul sau de regularitate, principalul motiv al infrangerii fiind numarul mare de erori nefortate. Meciul a durat doua ore si 59 de minute. In urma acestui rezultat, scorul intalnirilor directe a devenit 2-2.

WTA Stuttgart: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 7-5, 5-7, 6-2/ Halep, eliminata in semifinale - Fortata sa greseasca

Principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart de categorie Premier) dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep a parasit competitia in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa, in trei seturi 7-5, 5-7, 6-2) de Caroline Wozniacki. Simona si-a facut in doar putine momente jocul sau de regularitate, principalul motiv al infrangerii fiind numarul mare de erori nefortate Caro a returnat aproape tot). Meciul a durat doua ore si 59 de minute. In urma acestui rezultat, scorul intalnirilor directe a devenit 2-2.

Simona Halep invinsa de Caroline Wozniacki in semifinale la Stuttgart

Dupa trei ore de tenis intens Simona Halep a cunoscut, sambata, a patra infrangere din acest an, fiind invinsa de Caroline Wozniacki in penultimul act de la Stuttgart, turneu WTA dotat cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Stuttgart in semifinale

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a oprit in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart Germania), fiind invinsa in trei seturi, 7-5, 5-7, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki, intr-o partida disputata sambata.

GAME cu GAME Simona Halep-Caroline Wozniacki in semifinale la Stuttgart

Simona Halep a jucatastazi de la ora 14:30 in semifinalele turneului de la Stuttgart impotriva danezei Caroline Wozniacki. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep-Caroline Wozniacki in semifinale la Stuttgart (14:30)

Simona Halep joaca astazi de la ora 14:30 in semifinalele turneului de la Stuttgart impotriva danezei Caroline Wozniacki. Meciul este live text in aceasta pagina.

Horia Tecau: Simona Halep este foarte constanta in acest an. Serena Williams si Maria Sarapova raman singurele pericole pentru ea

Jucatorul de tenis Horia Tecau a declarat, sambata, ca singurele jucatoare periculoase pentru Simona Halep, numarul 3 mondial, raman Serena Williams si Maria Sarapova, informeaza Mediafax. Halep este foarte.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Wozniacki 1-1

Pana la finala turneului WTA de la Stuttgart, Simona Halep mai are un singur meci de castigat, cel cu Caroline Wozniacki. Cap de serie numarul doi, Simona o conduce cu 2-1 in intalnirile directe pe daneza, dar meciurile cu Caro au fost mereu dificile. Partida este in direct pe Digisport 3 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )