Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep nu ia in calcul participarea la turneul de la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Simona Halep nu ia in calcul participarea la turneul de la Bucuresti

Dupa cateva zile de vacanta, Simona Halep va pleca in Anglia. Ea este inscrisa la Eastbourne si la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. continuă pe Adevărul

Nou record de audienta pentru Simona Halep. Cati oameni au urmarit finala castigata de ea la Roland Garros

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros, dupa o finala de poveste cu americanca Sloane Stephens, cucerind primul ei trofeu important.

Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romnca a cstigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros primul Grand Slam din cariera), iar publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat intr-un mod personal victoria liderului mondial: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Simona Halep, la volanul unui nou bolid, dupa ce a castigat Roland Garros. Campioana a intors toate privirile

Odata cu castigarea primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros 2018, Simona Halep si-a rotunjit serios veniturile. Campioana a fost vazuta pe strada la volanul unui Mercedes SLS AMG, in valoare de.

Simona Halep a vorbit despre participarea sa in acest an la turneul WTA de la Bucuresti. Ce decizie a luat liderul mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, vineri, ca nu crede ca va participa la BRD Bucharest Open 2018, turneu WTA International gazduit, de Arenele BNR in perioada 16-22 iulie. Am.

Simona Halep spune ca probabil nu va participa la turneul de la Bucuresti

Liderul WTA, Simona Halep, a spus ca probabil nu va participa la turneul de tenis de la Bucuresti. Nu stiu sigur acum, dar in mare parte nu prea, pentru ca este zgura dupa iarba si este destul de greu, a spus ea, potrivit news. ro.

Simona Halep, decizie RADICALA! Anuntul ii va intrista pe romani

Simona Halep a declarat ca nu crede ca va participa la turneul de la Bucuresti, ce va avea loc in perioada 16 si 22 iulie. Nu stiu sigur acum, dar in mare parte nu prea, pentru ca este zgura dupa iarba.

Replica USTURATOARE a romanilor dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: E de FIER! E de FIER! Imaginea de senzatie care a devenit VIRALA (FOTO)

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura dupa victoria Simonei Halep de la turneul de Grand Slam de la Paris, desenul avand atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier.

Ce masina fabuloasa conduce Simona Halep prin Bucuresti dupa ce a castigat Roland Garros

Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz Romania. in prezent, conduce un model fabulos AMG GT, in valoare de 200. 000 de euro. Modelul pe care il conduce Simona Halep este de culoare galbena.

Tragedia din spatele succesului! A MURIT de fericire ca a castigat Simona Halep: Voi fi mereu alaturi de tine

Tragedie! De fericire ca a ca a castigat Simona Halep A MURIT Tragedia la Satu Mare. Un tanar de 28 de ani a sarit in piscina de fericire ca tenismena Simna Halep a castigat turneul de la Roland Garros,.

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )