Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep, cap de serie numarul 1 la urmatorul turneu la care va participa! Serena Williams este si ea inscrisa!

Playtech Playtech,
Simona Halep, cap de serie numarul 1 la urmatorul turneu la care va participa! Serena Williams este si ea inscrisa!

Simona Halep a decis sa nu participe la urmatoarea editie a US Open 2020, din cauza pandemiei de coronavirus. in aceste conditii, pentru sportiva de pe locul doi mondial va urma o noua pauza destul de lunga in circuitul WTA. Urmatorul turneu la care va participa Simona Halep este Internazionali di Roma, de categorie Premier . continuă pe Playtech

Digisport: VIDEO VIRAL. Momentul in care Simona Halep s-a aruncat in Vltava. Sper ca v-ati bucurat de asta la fel de mult ca si mine

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat turneul de categorie WTA International de la Praga, dupa ce a invins-o, in finala, cu 6-2, 7-5, pe belgianca Elise Mertens, locul 23 WTA si cap de serie numarul 3.

Galerie foto. Imagini de poveste cu Simona Halep! A sarit in raul Vltava dupa titlul castigat la Praga

Simona Halep a avut parte de o saptamana de neuitat la Praga. A castigat titlul la primul turneu de dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus si a celebrat cu stil. Dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens, Simona Halep si-a respectat o promisiune pe care a facut-o jurnalistilor in timpul unei conferinte de presa de .

Simona Halep, intalnire de gradul zero cu Ilie Dumitrescu. Dezvaluiri neasteptate

Ilie Dumitrescu a vorbit despre cum a ramas impresionat de Simona Halep. Astfel ca fostul mare fotbalist roman s-a intalnit cu Simona la Dubai si a ramas marcat de modestitatea campioanei noastre. Simona Halep s-a intalnit cu Ilie Dumitrescu Odata, dupa ce castigase un turneu, undeva prin Asia, a avut escala in Dubai. Acolo ne-am .

CTP, prima reactie dupa titlul castigat de Simona Halep la WTA Praga: Simona a invins pandemia!

Simona Halep a castigat la Praga al 21-lea trofeu al carierei, dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens. A fost un turneu disputat in conditii foarte grele, la revenirea dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus. Exact acest lucru l-a remarcat si Cristian Tudor Popescu intr-un interviu acordat pentru Digi 24. Celebrul jurnalist a declarat chiar .

Simona Halep a hotarat daca merge sau nu la US Open

Asa cum a promis dupa finala castigata la Praga, Simona Halep s-a decis in privinta participarii la US Open, turneu care debuteaza in 31 august la New York.

Simona Halep Elise Mertens 6-2, 7-5. Simona Halep este campioana la Praga! Titlul numarul 21 al carierei

UPDATE, ora 16:15 Simona Halep este campioana la Praga dupa un meci perfect cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5. Este titlul cu numarul 21 al carierei pentru Halep. Simona este campioana la Praga! 6-5. Simona face break. Simona reuseste sa egaleze. Mertens isi face serviciul. Simona va servi pentru a ramane .

Simona Halep, campioana la Praga!

La primul ei turneu dupa jumatate de an, Simona Halep a castigat titlul la Praga Open dupa o finala cu Elise Mertens din Belgia.

Asa am trait Simona Halep - Elise Mertens in finala de la Praga

La primul turneu dupa intreruperea sezonului Simona Halep a disputat finala de la Praga impotriva belgiencei Elise Mertens.

Simona Halep, decizie de ultima ora. De ce nu va participa la US Open!

Simona Halep nu va participa anul acesta la US Open 2020. Numarul 2 mondial a anuntat oficial ca nu va face parte din turneul Grand Slam care se va tine la New York. Care este motivul? Simona Halep nu va participa la US Open Campioana noastra a cantarit situatia speciala in care este pusa si .

Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, a castigat turneul de la Praga

Simona Halep, numarul doi in tenisul feminin mondial, a castigat, duminica, turneul de la Praga.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )