Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a castigat titlul de lovitura lunii august

Antena3 Antena3,
Simona Halep a castigat titlul de lovitura lunii august

Un punct pe care Simona Halep l-a castigat in fata italiencei Sara Errani, in turneul de la Toronto, a fost desemnat lovitura lunii august. Dupa un schimb prelungit de mingi, Halep a reusit sa isi scoata. continuă pe Antena3

Simona Halep a reusit lovitura lunii august, potrivit sondajului WTA (VIDEO)

Un punct din meciul castigat de Simona Halep in fata italiencei Sara Errani in semifinalele turneului de la Toronto a fost desemnat drept lovitura lunii august, de votantii de pe site-ul WTA. Punctul a fost in.

VIDEO Site-ul WTA: Simona Halep a reusit lovitura lunii august

Simona Halep a castigat titlul de lovitura lunii august, dupa cum informeaza site-ul oficial al WTA. Lovitura a fost reusita in timpul partidei cu Sara Errani, din semifinalele turneului Premier 5 de la Toronto.

Simona Halep incepe asaltul catre titlul de la US Open

Cap de serie numarul 2, Simona Halep a deschis ziua secunda la US Open pe arena centrala Arthur Ashe contra Marinei Erakovic din Noua Zeelanda, o jucatoare de pe locul 99 mondial. Ea incearca sa castige in SUA primul turneu de Mare Slem al carierei.

Simona Halep, dezvaluiri din spatele recuperarii fizice miraculoase

Pare pregatita mai mult decat oricand sa dea marea lovitura la un turneu de Grand Slam. Simona Halep ne-a aratat, la primul meci de la US Open, o stare fizica si mentala impecabila chiar daca nu a avut un.

FOTO Simona Halep la US Open: a castigat meciul cu Bondarenko, s-a calificat in turul al treilea. Prima reactie

Simona Halep a invins-o pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, in turul al doilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep-Marina Erakovici. Halep, primul test la US Open

Simona Halep-Marina Erakovici Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic 6-2, 3-0/ Halep, in turul doi la Flushing Meadows - Erakovic a abandonat din motive medicale

Simona Halep a debutat cu dreptul la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Favorita numarul doi, Simona a etalat un joc solid, reusind sa arate in multe momente o siguranta mare in lovituri in fata Marinei Erakovic, din Noua Zeelanda locul 99 WTA). La scorul de 6-2 si 3-0 in favoarea Simonei, adversara a abandonat din motive medicale partida a durat 47 de minute). Eliminata in turul trei in 2014, Simona are 130 de puncte de aparat.

Simona Halep, despre meciul alaturi de Horia Tecau: A fost incredibil ce-am trait. Ne stim cam de 20 de ani, poate vom juca si la Olimpiada impreuna

Horia Tecau si Simona Halep au jucat, joi seara, un meci impotriva echipei David Marrero/Arantxa Parra Santonja, pe Terenul 6 din complexul de la Flushing Meadows, din cadrul turneului US Open. Simona a declarat ca.

LIVE TEXT Simona Halep - Katerina Bondarenko: ora 20.00. Adversara noua pentru romanca in turul doi, la US OPEN 2015

Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, joi, in turul al doilea, la US Open, pe Katerina Bondarenko, 104 WTA, venita din calificari. Halep se va duela pentru prima data in cariera cu sportiva ucraineana.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic (de la ora 18:00)

Simona Halep deschide seria meciurilor de marti de pe Arthur Ashe, numarul doi mondial intalnind-o pe Marina Erakovic Noua Zeelanda, locul 99 in clasamentul WTA), in turul intai de la US Open ultimul turneu de Grand Slam al anului). Eliminata in turul trei in 2014, Simona are 130 de puncte de aparat. Meciul este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )