Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep coboara pe locul 3 WTA. Irina Begu si Andreea Mitu, cele mai bune clasari din cariera

Antena3 Antena3,
Simona Halep coboara pe locul 3 WTA. Irina Begu si Andreea Mitu, cele mai bune clasari din cariera

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe locul 3 WTA, cu 7. 360 de puncte, in clasamentul mondial dat publicitatii luni, dupa ce a fost eliminata in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma,. continuă pe Antena3

Simona Halep pierde locul 2 WTA

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 3 WTA, a invins-o pe compatrioata sa Daria Gavrilova, numarul 78 mondial, scor 7-5, 6-3, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, si a acces in finala, performanta datorita careia o va devansa.

Simona Halep pierde locul 2 mondial

Simona Halep va pierde de luni, oficial, locul 2 mondial WTA, care ii va fi luat de Maria Sharapova.

ANALIZA Simona Halep a pierdut locul doi mondial. De cate puncte are nevoie pentru a reveni vicelider WTA

Simona Halep a fost invinsa in semifinalele turneului de la Roma, de Carla Suarez Navarro si de luni nu va mai fi numarul doi mondial.

Simona Halep a pierdut locul 2 mondial

Simona Halep a pierdut luni, oficial, locul 2 mondial WTA, pe care a urcatMaria Sharapova.

Simona Halep a coborat pe locul la treilea in clasamentul WTA

Simona Halep a coborat pe locul al treilea in clasamentul WTA, dupa ce s-a oprit in semifinalele turneului de la Roma, iar rusoaica Maria Sarapova a castigat titlul, scrie Agerpres. Pe primul loc in clasament.

Maria Sarapova s-a calificat in finala turneului de la Roma si va reveni de luni pe locul doi mondial, devansand-o pe Simona Halep

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 3 WTA, s-a calificat sambata in finala turenului de tenis de la Roma, dupa ce a invins-o pe compatrioata sa Daria Gavrilova, numarul 78 mondial, inforemaza site-ul.

Roma 2015: Simona Halep a pierdut locul 2 mondial. Sarapova se poate distanta in finala

Simona Halep a pierdut locul 2 mondial, in urma rezultatelor din semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. Ea va fi depasita, in clasamentul actualizat luni, de rusoaica Maria Sarapova.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 3 in lume - A fost depasita de Maria Sharapova

Simona Halep a fost depasita de Maria Sharapova in clasamentul WTA, sportiva din Romania aflandu-se acum pe locul trei. Lider mondial se mentine Serena Williams. Irina-Camelia Begu a mai urcat o pozitie in ierarhie, ajungand pana pe 30 cea mai buna clasare din cariera).

Irina Begu, eliminata de la Roma

Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, a fost eliminata, joi, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 2. 600 de dolari, fiind invinsa de Victoria.

Roma 2015: Simona Halep a fost eliminata de Navarro, dupa ce a avut meciul in mana. Poate pierde locul 2 WTA

Simona Halep, cap de serie numarul 2, a fost eliminata, in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, de catre Carla Suarez Navarro Spania), a zecea favorita, cu scorul de 6-2, 3-6, 5-7.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2359 seconds )