Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep, criticata dur: Atitudinea ei lasa de dorit

Antena3 Antena3,
Simona Halep, criticata dur: Atitudinea ei lasa de dorit

Fosta conducatoare a Federatiei Romande de Tenis,Ruxandra Dragomiro critica peSimona Haleppentru atitudinea pe care o are in ultima vreme, scrie GSP. Ocupanta locului 15 WTA. continuă pe Antena3

Simona Halep, desfiintata dur in direct: Vinde gogosari la piata si apoi sterge masa! O placinta care s-a dezumflat

Simona Halep a fost victima unui atac dur chiar in saptamana in care ca juca pentru Romania, la Cluj, in Fed Cup, contra Germaniei.

FedCup, Romania vs Germania: Sper sa reusesc sa castig ambele meciuri de simplu - Simona Halep

Miercuri a avut loc, in Sala Polivalenta din Cluj, o conferinta de presa la care au participat echipele Romaniei si Germaniei. Sper sa reusesc sa castig ambele meciuri de simplu - Simona Halep. Am pierdut ultimele doua meciuri pe hard cu Simona, sper ca acum, pe zgura, sa intorc soarta, a fost de parere Andrea Petkovic. Meciul Romania vs Germania, contand pentru barajul Grupei Mondiale a FedCup, va avea loc pe 16 si 17 aprilie. HotNews. ro va relata de la fata locului evenimentul din acest weekend.

Simona Halep, punct fix in echipa Romaniei. Cine se mai pune cu Germania, Irina sau Monica?

Pentru meciul din weekend dintre Romania si Germania, singura dilema este cine va juca in partidele de simplu, pe langa Simona Halep. Chiar daca e in urma Monicai Niculescu in clasamentul WTA, Irina Begu are sanse mai mari sa fie aleasa.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 6; Romania mai are patru jucatoare in TOP 100

Simona Halep se mentine pe locul sase in clasamentul WTA, cu 3. 785 de puncte. In TOP 100, Romania are in total patru jucatoare: Halep, Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru. Lider se mentine Serena Williams 8. 625 puncte), urmata de Agnieszka Radwanska 5. 775) si Angelique Kerber 5.

Simona Halep a ajuns la Cluj, pentru FedCup: Ne dorim foarte mult sa castigam partida cu Germania

Simona Halep considera ca terenul de zgura de la Cluj-Napoca pe care se va desfasura partida din FedCup impotriva Germaniei avantajeaza echipa Romaniei, sperand intr-o victorie a nationalei tarii noastre. Intrebata, duminica seara, la sosirea pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, daca jocul pe zgura avantajeaza echipa Romaniei, Simona Halep a spus ca ei, personal, ii place zgura si joaca destul de bine pe o astfel de suprafata, potrivit Mediafax.

Vesti proaste pentru Simona Halep: Romanca nu va avea alaturi antrenorul in urmatoarele turnee (VIDEO)

Vesti proaste pentru Simona Halep. Romanca va trebui sa se descurce in perioada urmatoare fara australianul Darren Cahill, arata B1 TV. Cel care a antrenat-o pe Simona de la inceputul anului va.

Simona Halep vrea sa rezolve singura meciul de Fed Cup cu Germania. Hohote de ras in echipa Romaniei

Simona Halep isi propune un obiectiv ambitios la meciul de Fed Cup dintre Romania si Germania, ce are loc la Cluj pe 16 si 17 aprilie.

VIDEO Simona Halep si colegele ei au oferit un moment de tot rasul inainte de meciul cu Germania

Simona Halep si coechipierele sale din nationala de tenis FED Cup a Romaniei au oferit un moment plin de amuzament ianinte de meciul cu Germania care se va desfasura in weekend la Cluj.

Dupa ce isi incheie cariera, Simona Halep vrea sa se retraga in Constanta, iar pentru asta si-a ridicat trei vile in acelasi timp

Simona Halep isi iubeste foarte mult tara si o spune de fiecare data cand are ocazia. Cand se va retrage, tenismena vrea sa se stabileasca in orasul natal Constanta, iar in acest se.

Simona Halep isi investeste banii in case. Cum arata vilele pe care sportiva le detine

Ocupata cu antrenamentele si participarile la competitii, Simona Halep si-a lasat in grija tatalui constructia unei vile impresionante in Constanta. Ea a inceput lucrarile in vara.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )