Libnet.ro
UNICEF

17:16

Simona Halep vrea sa rezolve singura meciul de Fed Cup cu Germania. Hohote de ras in echipa Romaniei

Online Sport Online Sport,
Simona Halep vrea sa rezolve singura meciul de Fed Cup cu Germania. Hohote de ras in echipa Romaniei

Simona Halep isi propune un obiectiv ambitios la meciul de Fed Cup dintre Romania si Germania, ce are loc la Cluj pe 16 si 17 aprilie. continuă pe Online Sport

Dupa ce isi incheie cariera, Simona Halep vrea sa se retraga in Constanta, iar pentru asta si-a ridicat trei vile in acelasi timp

Simona Halep isi iubeste foarte mult tara si o spune de fiecare data cand are ocazia. Cand se va retrage, tenismena vrea sa se stabileasca in orasul natal Constanta, iar in acest se.

Steffi Graf a vorbit despre meciul de FED Cup dintre Romania si Germania. De ce se teme legendara jucatoare de tenis

Steffi Graf, una dintre cele mai valoroase jucatoare de tenis din istorie, s-a declarat ingrijorata de un aspect de care se vor lovi jucatoarele Germaniei la Cluj.

Simona Halep, aparitie incantatoare in Capitala. A profitat de weekend inaintea partidei de FED Cup, contra Germaniei

Simona Halep va fi principala racheta a Romaniei, la meciul de Fed Cup, programat pe 16-17 aprilie, la Cluj, contra Germaniei.

Halep, despre meciul Romaniei din Fed Cup cu Germania

Jucatoarea de tenis Simona Halep considera ca terenul de zgura de la Cluj-Napoca pe care se va desfasura partida din FedCup impotriva Germaniei avantajeaza echipa Romaniei, sperand intr-o victorie a nationalei tarii noastre.

VIDEO Simona Halep si colegele ei au oferit un moment de tot rasul inainte de meciul cu Germania

Simona Halep si coechipierele sale din nationala de tenis FED Cup a Romaniei au oferit un moment plin de amuzament ianinte de meciul cu Germania care se va desfasura in weekend la Cluj.

Simona Halep, desfiintata dur in direct: Vinde gogosari la piata si apoi sterge masa! O placinta care s-a dezumflat

Simona Halep a fost victima unui atac dur chiar in saptamana in care ca juca pentru Romania, la Cluj, in Fed Cup, contra Germaniei.

FOTO VIDEO Cu muschii la vedere! Cum arata Simona Halep inainte de marea confruntare cu Germania, de la Cluj

Simona Halep a aratat o forma fizica de invidiat la primul antrenament pe care l-a sustinut luni la Cluj, inaintea marii confruntarii de Fed Cup cu Germania, programata in weekend.

Irina Begu, gest admirat de fani inainte de meciul din Fed Cup

Irina Begu s-a pregatit temeinic pentru meciul de FED Cup dintre echipele Romaniei si Germaniei, de la Cluj, din data de 16 si 17 aprilie. Sportiva noastra nu a uitat insa sa-si vopseasca unghiile .

Vedeta echipei de FED Cup a Germaniei s-a accidentat si poate rata meciul cu Romania de la Cluj Napoca

Romania va juca pe 16 si 17 aprilie o partida foarte importanta, contra Germaniei, pentru mentinerea in Grupa I Mondiala a FED Cup.

Simona Halep, punct fix in echipa Romaniei. Cine se mai pune cu Germania, Irina sau Monica?

Pentru meciul din weekend dintre Romania si Germania, singura dilema este cine va juca in partidele de simplu, pe langa Simona Halep. Chiar daca e in urma Monicai Niculescu in clasamentul WTA, Irina Begu are sanse mai mari sa fie aleasa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )