Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep, despre eliminarea de la Turneul Campioanelor si lectia invatata in 2019: Trebuie sa fiu mai consistenta in pregatire

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, despre eliminarea de la Turneul Campioanelor si lectia invatata in 2019: Trebuie sa fiu mai consistenta in pregatire

Simona Halep a tras concluziile dupa eliminarea de la Turneul campioanelor, declarand ca este mandra de modul in care s-a descurat in cele trei meciuri, in ciuda faptului ca nu s-a pregatit suficient. Romanca a precizat ca cea mai buna lectie pe care a invatat-o in acest an este ca trebuie sa fie mai consistenta in pregatire. continuă pe Hotnews

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, inainte de partida decisiva cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu romanca si despre cum crede ca va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep si Pliskova devine decisiva, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare in semifinale. Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona .

Simona Halep - Elina Svitolina |Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube. Simona, amenintata de Svitolina

Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube este al doilea meci pe care Simona Halep il disputa in Grupa Violet, dupa debutul furtunos contra Biancai Andre.

Antrenoarea Karolinei Pliskova, despre meciul cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor

Cea care o pregateste pe Karolina Pliskova, Conchita Martinez, a prefatat partida cu Simona Halep, din sferturile de finala ale Turneului Campioanelor.

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor. Cum se schimba situatia pentru sportiva romanca

Simona Halep a inregistrat prima ingrangere la Turneul Campioanelor. Numarul 5 mondial a cedat in fata ucrainencei Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6 si se pregateste de ultimul meci din grupa violet, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep, obligata sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa la Turneul Campioanelor Elina Svitolina s-a .

Simona Halep rateaza calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor

Pentru Simona Halep prezenta la Turneul Campioanelor din acest an a luat sfarsit, vineri, dupa ultimul meci din faza grupelor.

Simona Halep, infrangere dureroasa la Turneul Campioanelor, in fata Elinei Svitolina

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina cu 7-5, 6-3, miercuri, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

Simona Halep: L-am enervat pe Darren. Australianul: Ai fost o rusine pe teren

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor eliminata dupa faza grupelor si un meci contra Karolinei Pliskova in care i-a lipsit si sansa.

Simona Halep dezamageste la Turneul Campioanelor: romanca a cedat in fata Karolinei Pliskova si rateaza semifinalele

Simona Halep a jucat, vineri, ultimul sau meci din Grupa Violet. in cadrul acestei partide, romanca a intalnit-o pe Karolina Pliskova.

CTP pune verdictul, dupa eliminarea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor: Ce a decis meciul in opinia jurnalistului

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, fan infocat al Simonei Halep, a comentat, vineri seara, eliminarea de la Turneul Campioanelor a celei mai importante tenismene din istoria Romaniei. Simona a fost invinsa de catre.

Simona Halep, declaratii despre cea de-a doua confruntare din Turneul Campioanelor: Sper sa nu mai fie atat de lung meciul

Simona Halep joaca, miercuri, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Numarul 6 mondial o intalneste pe Elina Svitolina, dupa ce in prima partida din China a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Simona spera ca meciul nu va mai fi la fel de lung ca cel precedent, pentru a nu risca o .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )