Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO OFICIAL Simona Halep, locul doi in clasamentul WTA - Andreea Mitu a urcat pe 100

Hotnews Hotnews,
 VIDEO OFICIAL Simona Halep, locul doi in clasamentul WTA - Andreea Mitu a urcat pe 100

Simona Halep a urcat in mod oficial pe locul doi in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania devansand-o pe Maria Sharapova. Cu 7. 755 de puncte acumulate, Simona este intrecuta doar de Serena Williams 9. 981 puncte). Andreea Mitu se afla la cea mai buna performanta din cariera: a urcat pe locul 100. Din secretele marilor campioni ai tenisului P). continuă pe Hotnews

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucatoarea Simona Halep, locul doi in clasamentul WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva italiana Sara Errani si s-a calificat in semifinalele turneului de categorie Premier de la.

Simona Halep, din nou pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis

Romanca Simona Halep a urcat din nou pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a facut rocada cu rusoaica Maria and Sarapova, fostul vicelider.

Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii

Romanca Simona Halep a revenit pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a facut rocada cu rusoaica Maria Sarapova, fostul.

Simona Halep este oficial din nou pe locul doi in lume: Tenismena a depasit-o in ierarhia WTA pe Maria Sharapova

De luni, Simona Halep este oficial din nou pe locul doi in lume. Chiar daca a pierdut in semifinalele turneului de la Stuttgart, jucatoarea din Constanta a depasit-o in ierarhia WTA pe Maria Sharapova,.

VIDEO Simona Halep la Stuttgart. infrangere cu Wozniacki, dar ce nebunie de puncte!

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, in semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Simona Halep a fost amenintata cu moartea de un danez pe Twitter: Incearca iadul meu, vei muri!

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost amenintata cu moartea, pe Twitter, de un danez care in ultimele luni a fost admiratorul sportivei romane si care acum ii transmite: Incearca iadul meu, vei muri. Simona Halep - Esti o tarfa fara inima . ) Suntem la tiebreak - Te distrug - Incearca iadul meu, vei muri, a notat Jesper Andreassen pe contul sau de Twitter, potrivit Mediafax.

Simona Halep, dupa infrangerea cu Wozniacki: Lucrez la imbunatatirea serviciului in fiecare zi

Simona Halep a parasit turneul WTA de la Stuttgart in semifinale, dupa un meci maraton cu Caroline Wozniacki a fost 7-5, 5-7, 6-2 pentru daneza). Caroline a fost incredibila, a returnat tot, a fost mai puternica decat mine. Lucrez la imbunatatirea serviciului in fiecare zi, a precizat viitorul numar doi din ierarhia WTA va trece pe aceasta pozitie incepand de luni).

Simona Halep: Ma bucur ca am putut sa joc asa si ca am rezistat trei ore pe teren

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, dupa meciul pierdut in fata danezei Caroline Wozniacki, la Stuttgart, ca se bucura ca a rezistat trei ore pe teren si a precizat ca este.

Simona Halep, dupa victoria zdrobitoare in fata Sarei Errani: Am nevoie de meciuri la acecst inceput de sezon pe zgura

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, vineri, dupa succesul obtinut in fata italiencei Sara Errani, ca se bucura de victoria obtinuta, care ii permite sa joace in continuare la turneul de la Stuttgart si sa.

Simona Halep e pe locul 2, urmeaza Madridul. Cate puncte o separa de Serena Williams si de Maria Sarapova

Pana la urma, semifinala de la Stuttgart e un rezultat bun pentru Simona Halep. Mult mai bun in comparatie cu ce a reusit Maria Sarapova, scoasa din competitie de la primul meci de Angelique Kerber.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )