Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep: Discriminata la Australian Open?

România Liberă România Liberă,
Simona Halep: Discriminata la Australian Open?

Simona Halep s-a simtit rau in timpul finalei pierdute sambata la Australian Open, iar dupa meci a f. continuă pe România Liberă

Roger Federer, MESAJ pentru SIMONA HALEP dupa FINALA PIERDUTA la Australian Open! Toti au ramas FARA CUVINTE dupa cele auzite!

Roger Federer a avut la finalul turneului de la Australian Open, care a insemnat un al 20-lea trofeu de Grand Slam pentru el, un mesaj si pentru Simona Halep, pierzatoare in finala feminina in fata.

Mesajul primit de Simona Halep, dupa infrangerea din finala Australian Open: Vor mai fi multe finale, fata! Ce a raspuns romanca

Simona Halep are suporteri in randul marilor jucatori de tenis. Dupa ce i-a adus numai cuvinte de lauda in timpul turneului de la Australian Open, Boris Becker a incurajat-o pe romanca si dupa infrangerea.

Site-ul Australian Open: Simona Halep va castiga turneul de la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep va castiga in acest an primul sau turneu de Grand Slam la Roland Garros, a pronosticat site-ul Australian Open, competitie la care sportiva din Romania a pierdut dramatic finala, sambata, in fata danezei Caroline Wozniacki, invingatoare cu 7-6 2), 3-6, 6-4.

Reactia organizatorilor de la Australian Open, dupa ce Simona Halep a ajuns la spital din cauza conditiilor de pe teren

Organizatorii turneului Australian Open si-au aparat decizia de a nu trage copertina peste arena Rod Laver, in timpul finalei dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki, cu toate ca romanca a ajuns la.

Previziuni pentru HALEP dupa finala de la Australian Open: VA CASTIGA turneul de la

Site-ul Australian Open, competitie la care Simona Halep a pierdut dramatic finala de sambata in fata Caroline Wozniacki a dat un pronostic mult asteptat de sportiva din Romania. Simona Halep va c.

Simona Halep, detaliul nestiut de dupa Australian Open

Simona Halep a intrat in istoria tenisului ca fiind primul numar 1 mondial care a jucat un Grand Slam fara a avea sponsor tehnic. Presa din Australia dezvaluie la finalul primului Grand Slam al anului, ca.

SIMONA HALEP, imagini INCENDIARE: Ma refac alaturi de noul meu prieten! (FOTO)

Simona Halep se afla in Romania unde se reface dupa turneul de la Australian Open. Halep a postat pe contul de Facebook a fotografie cu trofeul oferit dupa finala de la Australian Open, pe care l-a numit.

Mesajul lui Halep dupa experienta de la Australian Open

Simona Halep a reactionat pe contul sau de Instagram dupa experienta de doua saptamani pe care a avut-o la Australian Open.

Marea greseala facuta de Simona Halep in finala Australian Open

Martina Navratilova, fost lider WTA si castigatoare a nu mai putin de 18 trofee de Mare Slem, a iden.

SIMONA HALEP s-a intors in tara! Tenismena a facut ANUNTUL TRIST, pe aeroport, in vazul tuturor!

Simona Halep s-a luni in tara dupa participarea la Australian Open unde a reusit sa ajunga pana in finala turneului. La sosirea pe aeroportul Otopeni dupa un zbor de 22 de ore, Simona Halep.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )