Libnet.ro
UNICEF

09:15

Simona Halep in finala de la Indian Wells dupa abandonul Serenei Williams (video)

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in finala de la Indian Wells dupa abandonul Serenei Williams (video)

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells fara sa fi jucat macar o singura minge in semifinala cu Serena Williams. continuă pe Online Sport

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cum a comentat ea abandonul Serenei: Nu sunt nici fericita, nici trista

Simona Halep va juca duminica in finala Indian Wells, in care a ajuns fara sa joace. Liderul american Serena Williams a declarat forfait din cauza unei accidentari la genunchi.

Simona Halep, in finala la Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea semifinalei. Adversara romancei va fi Jelena Jankovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a ajuns in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras inaintea partidei directe, din semifinale, din cauza unei accidentari la genunchiul drept, a anuntat WTA. Adversara romancei va fi Jelena Jankovic, sarboaica invingand-o in cealalta semifinala pe Sabine Lisicki Germania) cu 3-6, 6-3, 6-1.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cand va avea loc meciul cu Jelena Jankovici

Simona Halep s-a calificat in finala Indian Wells, dupa ce Serena Williams a abandonat partida dinainte de a incepe. Simona va juca impotriva Jelenei Jankovici si porneste cu doua avantaje mari.

Cine este Jelena Jankovici, adversara Simonei Halep in finala Indian Wells

Prima semifinala disputata la Indian Wells le-a adus fata in fata pe sarboaica Jelena Jankovici 21 WTA) si nemtoaica Sabine Lisicki 30 WTA), cea dintai impunandu-se dupa trei seturi, cu 3-6, 6-3, 6-1.

Simona Halep, in finala Indian Wells cu Jelena Jankovici. Cum arata parcursul celor doua tenismene

Simona Halep a ajuns in finala Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea partidei directe din semifinale, ca urmare a unei accidentari. In finala, Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe Jelena Jankovici, locul 21 WTA. Iata cum arata.

LIVE Simona Halep in sferturi la Indian Wells (dupa ora 22:00)

Jucatoarea Simona Halep evolueaza, miercuri, in sferturile de finala la turneului WTA Premier de la Indian Wells contra ibericei Carla Suarez Navarro, locul 13 mondial.

LIVE Simona Halep in optimi la Indian Wells (dupa ora 00:00)

Simona Halep revine, marti, in actiune la Indian Wells pentru meciul din optimile de finala contra Karolinei Pliskova din Cehia.

Simona Halep, in finala de la Indian Wells, dupa ce Serena Williams s-a retras. Reactiile jucatoarelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a intrat in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras inaintea partidei directe, din semifinale.

CTP, despre calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Indian Wells: Nevastuica Navarro, mai periculoasa decat girafaPliskova

Simona Halep si-a asigurat, in noaptea de marti spre miercuri, prezenta in sferturile de finala de la Indian Wells. Romanca a invins-o pe jucatoarea ceha KarolinaPliskova, urmand sa se dueleze cu sportiva spaniola Carla Suarez Navarro.

Simona Halep la Indian Wells. Romanca s-a calificat in semifinale, dupa ce-a invins-o pe Suarez Navarro. O astept pe Serena

Simona Halep la Indian Wells a ajuns in semifinale, egalandu-si performanta de anul trecut. in sferturi, romanca a invins-o pe Suarez Navarro. Desi a pierdut primul set, Halep le-a castigat foarte clar pe urmatoarele si ar putea juca in penultimul act chiar impotriva Serenei Williams.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )