Libnet.ro
UNICEF

17:00

Simona Halep se gandeste sa nu participe la turneul de la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Simona Halep se gandeste sa nu participe la turneul de la Bucuresti

SimonaHalepa fost eliminata marti de la Wimbledon, in doua seturi 5-7, 6-7 de Angelique Kerber, din Germania si nu stie daca va juca la BRD Bucharest Open, turneu ce va incepe. continuă pe Antena3

Simona Halep, despre participarea la turneul de la Bucuresti: Nu stiu in momentul asta, o sa anunt in timp util

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep nu s-a decis, inca, daca va participa la turneul BRD Bucharest Open, care incepe saptamana viitoare.

Simona Halep iese de la Wimbledon dupa o lupta apriga cu Angelique Kerber

Pentru Simona Halep parcursul la turneul de la Wimbledon din acest an a luat sfarsit, marti, in faza sferturilor de finala, jucatoarea noastra fiind invinsa de Angelique Kerber, cu 7-5, 7-6 2).

Simona Halep nu stie daca va juca la Bucuresti

Anuntata drept principala favorita a turneului WTA care incepe la Bucuresti pe 11 iulie, Simona Halep a declarat dupa eliminarea de la Wimbledon ca nu este sigura de participarea la competitia din Capitala.

Simona Halep, declaratie surprinzatoare dupa esecul de la Wimbledon: A fost un turneu reusit

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala de la Wimbledon, unde a fost invinsa de Angelique Kerber, in doua seturi 5-7, 6-7). Cu toate acestea, Simona sustine ca e multumita de.

Simona Halep a setat un precedent: Novak Djokovic ar putea sa nu participe la Olimpiada de la Rio

Dupa Simona Halep, un alt sportiv celebru anunta ca ar putea lipsi de la Olimpiada de la Rio de frica virusului Zika, informaza B1TV. Sarbul Novak Djokovic a spus ca in acest moment se gandeste.

Vin la Bucuresti, vreau sa ajung cat mai departe in turneu. Simona Halep, hotarata sa impresioneze publicul roman

Desi initial anuntase ca nu stie daca va participa la turneul BRD Bucharest Open, Simona Halep, eliminata marti de la Wimbledon, s-a razgandit si va lua partea la competitia bucuresteana. Vin.

Simona Halep paraseste turneul de la Wimbledon. Romanca, invinsa in doua seturi de nemtoaica Angelique Kerber

Simona Halep paraseste turneul de la Wimbledon dupa ce a fost invinsa in doua seturi de nemtoaica Angelique Kerber. Simona Halep a pierdut cu 5-7, 6-7, dupa un meci extrem de greu, care a tinut pu.

Wimbledon: Simona Halep vs Madison Keys 6-7(5), 6-4, 6-3/ Halep, in sferturi dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi - Duel cu Angelique Kerber

Condusa cu 1-0 la seturi si 2-0 la game-uri, Simona Halep a reusit sa revina superba impotriva lui Madison Keys cap de serie numarul 9), sportiva nascuta la Constanta calificandu-se in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon 6-75), 6-4, 6-3). Meciul a fost unul intens, cu multe lovituri superbe, cu rasturnari de scor si cu un final fericit pentru jucatoarea noastra a durat o ora si 55 de minute). Pentru un loc in semifinale faza pe care a mai atins-o in 2014), Simona va lupta cu Angelique Kerber favorita numarul patru).

Din agitatia unei zile nu att de obisnuite la Wimbledon. Simona Halep: Cu fiecare zi si cu fiecare meci devin mai puternica

Cand am reintrat pe poarta 5 a complexului, sentimentul brusc a fost ca nu plecasem niciun moment de aici. Prima oara la Wimbledon a fost in 2014, editia din care primele doua ganduri se indreapta catre finala epica dintre Djokovic si Federer si accidentarea suferita la glezna de Simona Halep intr-o semifinala care incepuse promitator pentru ea. Puteau fi doua finale consecutive in Slamuri si cine stie care era discursul public acum.

Simona Halep, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a fost invinsa in sferturi la Wimbledon, de Angelique Kerber, in doua seturi, 5 - 7, 6 - 7.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )