Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep iese din top 5 mondial

Antena3 Antena3,
Simona Halep iese din top 5 mondial

Victoria Azarenkaa castigat turneul de la Miami dupa ce a invins-o in finala peSvetlana Kuznetsova, scor 6-3, 6-2. Jucatoarea din Belarus a invins-o pe cea care a eliminat-o pe. continuă pe Antena3

Simona Halep iese din topul celor mai bune jucatoare ale lumii. De luni se va afla pe o pozitie pe care n-a mai ocupat-o

Calificarea bielorusei Victoria Azarenka in semifinalele turneului Miami Open o aduce pe Simona Halep intr-o postura nedorita.

Simona Halep, in cadere. Tenismena iese din Top 5 WTA

Simona Halep va iesi din Top 5 WTA dupa doi ani, in urma succesului obtinut de Victoria Azarenka din Belarus, fosta lider mondial, in meciul cu britanica Johanna Konta, locul 23 WTA, scor 6-4, 6-2, din sferturile de finala ale Miami Open.

Simona Halep a iesit din Top 5. Cum va arata clasamentul WTA de luni si o declaratie - surpriza a jucatoarei noastre

Simona Halep va fi de saptamana viitoare pe locul sase in clasamentul WTA, dupa ce Victoria Azarenka s-a calificat in finala de la Miami Open.

Cum explica Simona Halep evolutia sa si caderea din top 5 WTA

Jucatoarea Simona Halep a declarat, joi, la sosirea in tara, ca nu se astepta sa joace atat de bine la cele doua turnee din SUA, dupa perioada mai slaba de la inceputul anului, precizand insa ca nu este foarte bine pregatita fizic.

Simona Halep, in cadere libera. Este pentru prima data in doi ani cand se intampla asta

Dupa eliminarea de la Miami, Simona Halep va cobori pe locul sase in clasamentul WTA. Este pentru prima data in doi ani de zile cand Halep paraseste Top 5. Simona Halep a fost eliminata.

Simona Halep explica infrangerea din sferturile de la Miami: Timea a jucat inteligent si s-a miscat foarte bine

Simona Halep a vorbit despre infrangerea pe care a suferit-o in sferturile turneului WTA de la Miami. Dupa un meci de doua ore si 29 de minute, Halep a pierdut in trei seturi, scor 6-4, 3-6, 2-6, disputa cu Timea Bacsinszky 20 WTA). Timea a jucat inteligent si s-a miscat foarte bine. A fost mai buna, a precizat sportiva nascuta la Constanta.

VIDEO Cum a invins-o Timea Bacsinszky pe Simona Halep

Simona Halep nu a putut reedita parcursul din 2015, atunci cand a ajuns pana in semifinalele turneului WTA de la Miami. Timea Bacsinszky a eliminat-o pe Simona in sferturi, dupa un meci epuizant de doua ore si 29 de minute. Intra in material pentru a vedea rezumatul disputei de pe arena centrala.

Simona Halep si-a prezentat noul echipament pentru turneul de la Roland Garros: Atat de multe dungi! (FOTO)

Simona Halep, numarul 6 WTA este intr-o perioada de pregatire pentru urmatorul turneul la care va lua parte. Eliminata in sferturi la Miami, tenismena asteapta urmatorul turneu de Grand Slam, de.

Te iubesc! Simona Halep s-a intors acasa dupa esecul de la Miami si s-a refugiat alaturi de cineva foarte drag

Simona Halep s-a intors in tara dupa aproape o luna petrecuta in America, unde a participat la doua turnee foarte importante, Indian Wells si Miami.

Darren Cahill pune piciorul in prag: Simona Halep trebuie sa invete sa-si rezolve singura problemele

Simona Halep are un an destul de delicat, cu rezultate neasteptate, in ciuda faptului ca existau premize pentru o ascensiune importanta a jucatoarei noastre.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )