Libnet.ro
UNICEF

22:45

Miss World 2015: Cea mai frumoasa femeie din lume este o studenta la Farmacie din Spania. China a impiedicat participarea reprezentantei din Canada

Adevărul Adevărul,
Miss World 2015: Cea mai frumoasa femeie din lume este o studenta la Farmacie din Spania. China a impiedicat participarea reprezentantei din Canada

Mireia Lalaguna Royo, care a reprezentat Spania, a fost desemnata Miss World 2015, invingand 113 concurente in cadrul fastuoasei gale ce s-a desfasurat in China si a fost urmarita de aproximativ un miliard de telespectatori din toata lumea. continuă pe Adevărul

VIDEO! Cine a castigat Miss World 2015?

Editia din acest an a concursului Miss World s-a desfasurat aseara la Beauty Theatre din Sanya, China, iar printre finaliste s-au numarat Miss Indonesia, Miss Rusia si Miss Spania. Aceasta din urma, pe nume Mireia Lalaguna Royo, a fost incoronata Miss World 2015.

VIDEO Miss Spania a fost incoronata Miss World 2015

Mireia Lalaguna Royo, un fotomodel in varsta de 23 de ani din Barcelona Spania), a castigat a 65-a editie a cunoscutei competitii de frumusete Miss World, desfasurata intr-o statiune balneara din extremitatea sudica a Chinei, transmite AFP.

A fost desemnata Miss World 2015

Marea Finala a Miss Wold 2015 a avut loc sambata in orasul Sanya, China. Castigatoarea celei de-a 65-a editii a competitiei a fost desemnata Miss Spania, Mireia Royo, o tanara de 23 de ani din Barcelona.

A fost desemnata Miss World 2015 - VIDEO

Marea Finala a Miss Wold 2015 a avut loc sambata in orasul Sanya, China. Castigatoarea celei de-a 65-a editii a competitiei a fost desemnata Miss Spania, Mireia Royo, o tanara de 23 de ani din Barcelona.

Un castel din Franta, cea mai scumpa proprietate din lume! S-a vandut pentru 301 milioane dolari!

Castelul Louis XIV a fost construit recent in anul 2011), insa da impresia unei locuinte din secolul al XVII-lea. Proprietatea de langa Paris a devenit acum cea mai scumpa casa din lume dupa ce s-a vandut cum suma de 301 milioane de dolari.

Cea mai apropiata planeta locuibila se afla doar la 14 ani lumina distanta de noi

Se pare ca vecinii nostri cosmici sunt mai aproape decat credeam. O echipa de cercetatori de la Universitatea din South Wales au anuntat ca cea mai apropiata planeta de noi din afara Sistemului Solar este doar la 14 ani lumina de Pamant si se invarte in jurului unei stele pitice rosii numite Wolf 1061. Planeta [].

Castigatoarea Miss World, imbracata in creatiile bistritencei Tina Olari

Castigatoarea Miss World, Mireia Lalaguna din Spania, a purtat sambata seara, la finala competitiei desfasurate in China, rochii create de o romanca, Tina Olari, care este si designerul sau oficial pentru.

Oscarul in Turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din lume

Cele mai bune destinatii din lume, in functie de activitate, au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt destinatiile si cat te costa o vacanta aici.

Cristina Neagu, cea mai valoroasa jucatoare de la Campionatul Mondial de Handbal

Handbalista Cristina Neagu a fost declarata cel mai bun inter stanga si cea mai valoroasa jucatoare - MVP - a CM din Danemarca, iar Valentina Elisei Ardean cea mai buna extrema stanga, in All Star Team a competitiei, la care echipa Romaniei a cucerit medalia de bronz.

Cristina Neagu, desemnata cea mai buna jucatoare a Campionatului Mondial

Jucatoarea Cristina Neagu a fost desemnata, duminica, cea mai valoroasa jucatoare de la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3111 seconds )