Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep, apreciata pentru tinutele sale din afara terenului de tenis

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, apreciata pentru tinutele sale din afara terenului de tenis

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost desemnata invingatoare al sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015, in cadrul sondajelor realizate de site-ul circuitului profesionist feminin - wtatennis. com, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Simona Halep, invingatoare la sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015

Jucatoarearomana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost desemnata invingatoare al sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015, in cadrul sondajelor realizate de.

A refuzat sa joace alaturi de Roger Federer, Rafael Nadal si Serena Williams pentru a se pregati - Simona Halep, multumita de antrenamentele cu Darren Cahill

Simona Halep a fost invitata sa participe la jocurile din Liga Internationala de Tenis, dar numarul doi mondial a refuzat sa joace alaturi de Roger Federer, Rafael Nadal si Serena Williams pentru a se pregati in tara. Am cautat sa ma pregatesc cat de bine pot pentru noul sezon, a declarat Simona.

Andreea Mitu, 100% victorii cu adversare din Top 10 WTA. Simona Halep are doar un succes la trei meciuri cu cele din top

Andreea Mitu, locul 96 WTA, a disputat in 2015 doua meciuri cu jucatoare din Top 10 WTA, castigandu-le pe amandoua, performanta cu care le devanseaza pe Serena Williams 85,7 la suta), Simona Halep 33,3 la suta) sau Maria Sarapova 75 la suta.

Facebook renunta la Flash pentru video-urile din retea

Facebook a renuntat in totalitate la folosirea tehnologiei Flash pentru clipurile video din retea, dezvoltand in schimb un player bazat pe tehnologia HTML5. La jocurile de pe retea inca va mai fi folosita tehnologia dezvoltata de Adobe, insa Facebook vrea sa schimbe si acest lucru. Site-uri mari, cum ar fi YouTube, au renuntat la Flash, criticata pentru ca ar gazdui prea multe bug-uri. Clipurile de pe Facebook sunt vizionate in medie de 8 miliarde de ori/zi.

Oracle plateste pretul pentru securitatea slaba din JAVA

Dupa ce industria IT a reusit sa ne convinga de problemele care vin la pachet cu Adobe Flash, acum a venit momentul sa renuntati la Java. Java vine la pachet cu foarte multe vulnerabilitati de securitate, iar cei de la Oracle, compania din spatele platformei de dezvoltare, nu sunt foarte eficienti in a le remedia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )