Libnet.ro
UNICEF

09:30

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor

Antena3 Antena3,
Simona Halep a invins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor

Simona Halep a reusit un meci incredibil in fata Serenei Williams, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-0, 6-2, in a doua intalnire de la Turneul Campioanelor, care se desfasoara la Singapore. Halep a. continuă pe Antena3

VIDEO Simona Halep a facut instructie cu Serena Williams (6-0, 6-2)

Rasunator - Serena Williams a fost demolata de o Simona Halep aflata intr-o zi de gratie, au titrat jurnalistii italieni de la Gazzetta dello Sport, dupa victoria jucatoarei noastre de la Turneul Campioanelor) in fata liderului din ierarhia WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Williams.

Simona Halep e pregatita pentru Serena Williams: Nu am nimic de pierdut!

Simona Halep a debutat cu un succes categoric la Turneul Campioanelor, care se desfasoara la Singapore, invingand-o cu 6-2, 6-3 pe canadianca Eugenie Bouchard.

Simona Halep debuteaza cu victorie la Turneul Campioanelor. 6-2, 6-3 cu Bouchard

Simona Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore. Romanca a invins-o pe Eugenie Bouchard cu scorul de 6-2, 6-3. Dupa prima zi Halep este lider in Grupa Rosie.

Turneul Campioanelor: Simona Halep joaca impotriva Serenei Williams, miercuri la pranz

Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua, miercuri, de la ora 11. 00, impotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA, in etapa a doua a Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor, competitie care se desfasoara la.

Turneul Campioanelor: Simona Halep joaca impotriva Serenei Williams, miercuri, de la ora 11.00

Cel de-al doilea meci al Simonei Halep, la Turneul Campioanelor, va avea loc miercuri, de la ora 11. 00, cand romanca va da piept cu numarul 1 mondial, Serena Williams. Halep ocupa primul loc in Grupa Rosie.

Meci extrem de important pentru Simona Halep. O va intalni in teren pe Serena Williams

Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor. Sportiva romanca o intalneste in grupele competitiei, de la ora 11, ora Romaniei, pe liderul WTA Serena Williams. Simona.

Cel mai frumos compliment pentru Simona Halep vine chiar de la Serena Williams: Simona ma face sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc special pentru ea! Abia astept sa ne revedem

Abia astept sa ne revedem. M-a facut sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc din greu, si in mod special sa ma pregatesc pentru ea, a declarat Serena Williams, la putin timp dupa infrangerea cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor.

Ca si calificata, Halep o poate elimina pe Serena, prin jocul rezultatelor, de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a surclasat-o pe Serena Williams, a doua victorie a romancei la Turneul Campioanelor, dar succesul Anei Ivanovici in fata lui Bouchard, scor 6-1, 6-3, tot in Grupa Rosie, a schimbat putin calculele calificarii.

Simona Halep a zdrobit-o pe Serena Williams

Simona Halep a invins-o cu scorul de 6-0, 6-2, pe numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, in etapa a doua a Grupei Rosii a Turneului Campioanelor, de la Singapore.

Simona Halep castiga categoric primul meci de la Turneul Campioanelor: 6-2, 6-3 cu Eugenie Bouchard

Debut impresionant pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor. Romanca s-a impus categoric, in doua seturi, in meciul cu Eugenie Bouchard: scor 6-2, 6-3. Partida a durit putin peste o ora, iar Halep a facut.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )