Libnet.ro
UNICEF

23:00

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-6 (7-3); 6-2 Simona, joc de mare clasa in setul secund/ Semifinala cu Jankovic

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-6 (7-3); 6-2 Simona, joc de mare clasa in setul secund/ Semifinala cu Jankovic

Simona Halep a castigat clar disputa cu Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, locul 34 in clasamentul WTA), scor 7-6 7-3); 6-2, si se califica in semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnatii unde o va intalni pe Jelena Jankovic. Vizibil obosita dupa cele doua meciuri anterioare cu Mladenovic si Petkovic, Simona a inceput greu primul set, deplasarea in teren si serviciul fiind punctele slabe. Halep si-a ridicat insa nivelul jocului, a castigat primul set in tie-break, iar in setul secund a etalat un tenis de mare clasa, fara speranta pentru Pavlyuchenkova. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova (nu inainte de 03:30)

Dupa inca un meci maraton n. r. cel cu Andrea Petkovic), Simona Halep o va intalni in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, locul 34 in clasamentul WTA). Jucatoarea noastra conduce cu 4-0 la intalnirile directe. Meciul nu va incepe inainte de ora 03:30, va fi in direct pe Dolcesport si Livescore pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Andrea Petkovic 4-6; 6-4 6-2 Greu, spectaculos si epuizant/ Sfert de finala cu Anastasia Pavlyuchenkova

Simona Halep a castigat in trei seturi o partida de foc cu Andrea Petkovic si s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati unde o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova care a beneficiat de abandonul Azarenkai. Partida a fost una spetaculoasa si pe muchie de cutit, ambele jucatoare dand impresia ca pot castiga. Simona a fost jucatoarea mai agresiva, a impus ritmul, dar serviciul nu a functionat si a facut multe greseli nefortate. Petkovic paraseste arena in lacrimi, dar a castigat inimile tuturor.

GAME cu GAME Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova in sferturi la Cincinnati

Simona Halep a infruntat-o pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, vineri noapte dupa ora 3:30, in ultimul sfert de finala programat pe Arena Centrala de la Cincinnati. Vedeti mai jos desfasurarea, game cu game, a meciului dintre Halep si Pavlyuchenkova.

LIVE Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova in sferturi la Cincinnati (vineri noapte dupa 3:30)

Simona Halep o infrunta pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, vineri noapte dupa ora 3:30, in ultimul sfert de finala programat pe Arena Centrala de la Cincinnati.

Turneul de la Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA). Romanca a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), intr-o partida din turul II al competitiei,.

Turneul de la Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala. A trebuit sa fiu foarte concentrata si sa joc foarte bine. Am incercat sa lovesc fiecare minge si sa nu cedez

Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA). Romanca a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), intr-o partida din turul II al competitiei,.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kristina Mladenovic 7-5, 5-7, 6-4/ In optimi cu emotii

Simona Halep a reusit sa se califice in optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa un meci maraton de doua ore si 50 de minute disputat impotriva Kristinei Mladenovic Franta - locul 40 WTA). Dupa ce a castigat primul set cu 7-5, iar in al doilea a servit pentru a inchide partida si a avut doua mingi de meci, Halep a avut nevoie de decisiv pentru a se impune 5-7, 6-4).

Simona Halep ajunge in semifinale la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat, vineri noapte, in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Cincinnati dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, scor 7-6 3), 6-2.

Anuntul dureros facut de Simona Halep dupa calificarea in semifinale

Simona Halep a acuzat probleme medicale la ambele picioare in timpul meciului cu Anastasia Pavlyuchenkova din sferturile de finala de la Cincinnati, insa a continuat sa joace, scrie ziare. com. In urma cu scurt timp,.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de tenis de la Cincinnati

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, sambata, cu scorul de 7-6 3), 6-2, pe spotiva rusa Anastasia Pavliucenkova, locul 34 WTA, calificandu-se in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )