Libnet.ro
UNICEF

07:00

LIVE Simona Halep - Jelena Jankovic in semifinale la Cincinnati (ora 4:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Jelena Jankovic in semifinale la Cincinnati (ora 4:00)

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de calificarea intr-o noua finala de turneu WTA si de revenirea pe locul secund in clasamentul mondial. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Jelena Jankovic in semifinale la Cincinnati (sambata dimineata, ora 4:00)

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de calificarea intr-o noua finala de turneu WTA si de revenirea pe locul secund in clasamentul mondial.

SIMONA HALEP-JELENA JANKOVIC LIVE. LOVITURA CRUNTA pentru SIMONA HALEP cu cateva ore inainte de meciul cu Jelena Jankovic!

Presa americana nu-i da nicio sansa Simonei Halep inaintea semifinalei cu Jelena Jankovici din cadrul turneului de la Cincinnati, scrie ziare. com. Jurnalistii americani de la portalul.

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic in optimi la Cincinnati (dupa ora 3:30)

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Cincinnati dupa un meci de aproape trei ore cu Kristina Mladenovic, jucatoare pe care a invins-o pentru prima data in cariera. Astfel, Halep o va infrunta pe Andrea Petkovic din Germania pentru un loc in sferturile de finala.

LIVE Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova in sferturi la Cincinnati (vineri noapte dupa 3:30)

Simona Halep o infrunta pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, vineri noapte dupa ora 3:30, in ultimul sfert de finala programat pe Arena Centrala de la Cincinnati.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati. Decisiv dupa ce Halep rateaza doua mingi de meci

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (18:30)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (18:00)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:00, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (20:00)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 20:00, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

GAME cu GAME Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova in sferturi la Cincinnati

Simona Halep a infruntat-o pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, vineri noapte dupa ora 3:30, in ultimul sfert de finala programat pe Arena Centrala de la Cincinnati. Vedeti mai jos desfasurarea, game cu game, a meciului dintre Halep si Pavlyuchenkova.

Simona Halep ajunge in semifinale la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat, vineri noapte, in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Cincinnati dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, scor 7-6 3), 6-2.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )