Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep, laudata de presa internationala dupa meciul cu Flavia Pennetta

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, laudata de presa internationala dupa meciul cu Flavia Pennetta

Presa internationala a remarcat forma de exceptie a Simonei Halep si a considerat, astfel, normala victoria pe care jucatoarea romana a inregistrat-o, luni, in meciul cu italianca Flavia Pennetta, din optimile de finala ale turneului Miami Open, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Simona Halep la Miami: presa internationala o ridica in slavi pe romanca. Cronici entuziasmante

Simona Halep e de neoprit in 2015, castigand trei turnee in primele trei luni ale anului si fiind pe cale sa-l castige si pe al patrulea. Prestatia ei in confruntarea cu Flavia Penneta i-a incantat pe jurnalistii care au vazut meciul.

Simona Halep la Miami: romanca s-a calificat in sferturi dupa o prima victorie impotriva Flaviei Pennetta

Simona Halep locul 3 WTA) a invins-o pe italianca Flavia Pennetta locul 28 WTA) in optimile turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Romanca s-a calificat in sferturi, unde o va intalni pe Sloane Stephens locul 45 WTA).

GAME cu GAME MIAMI OPEN: Simona Halep in optimi la Miami cu Flavia Pennetta

Simona Halep a jucat marti dimineata, de la ora 4:00, in optimile de finala ale turneului de la Miami. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

VIDEO Simona Halep la Miami. Fanii romani au ajutat-o sa invinga, facand un gest nesportiv la adresa italiencei

Simona Halep a trecut in premiera de Flavia Penetta, in optimile turneului de la Miami, dupa un meci in care fanii romani au fost un aliat de nadejde pentru jucatoarea noastra.

Simona Halep la Miami. Prima declaratie dupa calificarea in optimi

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Miami, dupa ce-a invins-o in doua seturi pe Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5.

Presa internationala: Simona Halep parca zboara

Simona Halep a ajuns printre cele mai bune opt jucatoare de la Miami turneu de categorie Premier Mandatory), dupa ce a invins-o pe Flavia Pennetta. Presa internationala o lauda pe sportiva din Romania: Halep parca zboara. 13 la rand pentru Simona, jucatoare care arata o forma senzationala.

WTA Miami: Simona Halep vs Flavia Pennetta se va juca marti dimineata, de la ora 04:00

Organizatorii turneului WTA de la Miami au anuntat programul zilei de marti, iar meciul dintre Simona Halep si Flavia Pennetta din optimi) se va disputa marti dimineata, de la ora 04:00 ora Romaniei).

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Flavia Pennetta 6-3; 7-5 Mental de fier/ Simona este in sferturi cu Stephens/ Meci foarte greu si o revenire incredibila in setul doi

Simona Halep a reusit o victorie fantastica in fata italiencei Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5, si se califica in sferturi unde o va intalni pe americanca S. Stephens. Partida a fost una spectaculoasa, cu lovituri incredibile si multe rasturnari de situatie vezi live text). Daca primul set a fost dominat de o Halep mai constanta, in setul doi am asistat probabil la cea mai spectaculoasa revenire a Simonei tinand cont si de calitatea excelenta a jocului prestat de Pennetta, un set doi pe care italianca nu-l va uita multa vreme si nu va intelege cum a fost posibil sa-l piarda de la 5-2. vezi video cu cele mai spectaculoase schimburi de mingi.

VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns in sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune in setul doi

Simona Halep mai are doi pasi pana la finala turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Flavia Pennetta Italia, 28 WTA), adversara pe care a invins-o dupa trei incercari esuate. Totusi, victoria obtinuta de Halep a fost marcata de un moment bizar.

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in sferturi, dupa 6-3, 7-5, cu Pennetta. A spart gheata cu italianca!

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a eliminat-o pe Flavia Pennetta, cu scorul de 6-3, 7-5.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )