Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep, marturisire despre starea sa de sanatate

Antena3 Antena3,
Simona Halep, marturisire despre starea sa de sanatate

Simona Halep, marturisire despre starea sa de sanatate. continuă pe Antena3

Simona Halep. infrangerea

Simona Halep nu e datoare nimanui, in afara de sine. Simona Halep stie cel mai bine ce i s-a intamplat. Simona Halep nu accepta sa fie judecata. Si nu as fi scris daca ieri de dimineata, intr-o dugheana din centrul Bucurestiului, o doamna vanzatoare si sotul ei nu ar fi urmarit pe ecranul unui laptop turneul de la Melbourne, cu semne clare ca stiu despre ce vorbesc.

Simona Halep, la intoarcerea in tara: Nu mi-e teama de Cehia, nici ele nu sunt in forma

Eliminata in turul intai al turneului de la Australian Open, Simona Halep a revenit, joi, in tara. Numarul doi mondial a vorbit despre meciul cu Cehia, din FedCup. Nici mie si nici fetelor nu ne e teama de Cehia. Nici ele nu sunt in forma, a precizat Simona. Meciul cu Cehia se va disputa pe 6 si 7 februarie, la Cluj.

Simona Halep, pentru site-ul oficial de la Australian Open: Sunt cu adevarat dezamagita, dar e doar un meci. A fost mai buna

Simona Halep a oferit un amplu interviu pentru site-ul oficial de la Australian Open, numarul doi mondial vorbind despre infrangerea surprinzatoare din meciul cu Shuai Zhang 4-6, 3-6). Sunt cu adevarat dezamagita, dar pana la urma e doar un meci. A fost mai buna, a precizat Halep.

VIDEO Simona Halep vs Shuai Zhang: Cifrele unei infrangeri categorice - Lacunele din jocul Simonei

Simona Halep a parasit prematur Australian Open in turul intai), competitie unde in urma cu un an reusise cea mai buna performanta - calificarea in sferturi. Favorita numarul doi, Halep a fost dominata serios de numarul 133 WTA, Shuai Zhang. Cifrele partidei de pe Margaret Court Arena vorbesc clar despre lacunele din jocul Simonei. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Zhang.

Simona Halep, veste minunata pentru romani

Simona Halep nu mai refuza Fed Cup. Dupa esecul suprinzator de la Australian Open, unde a pierdut din primul tur, Simona Halep s-a intors acasa si pregateste confruntarea cu Cehia, din Fed Cup. Simona Halep a dec.

Simona Halep, explicatii dupa esecul de la Australian Open. Cum le raspunde criticilor

Simona Halep a declarat ca a fost mai dezamagita cand a fost eliminata in primul tur la turneul de la Wimbledon, de anul trecut, decat acum, cand a pierdut in aceeasi faza la Australian Open. Simona Halep a.

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Australian Open

Simona Halep-Shuai Zhang Live. Numarul 2 mondial, romanca Simona Halep, a inceput dezastruos primul ei meci la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. A pierdut primul set in fata sportivei chineze.

Simona Halep la Australian Open: The Guardian o vede pe Simona campioana dupa un scenariu de poveste

Simona Halep are cel mai bun culoar pentru castigarea unui turneu de Grand Slam de cand a ajuns in lumea buna a tenisului.

Australian Open (f): Shuai Zhang a oferit surpriza zilei: A eliminat-o pe Simona Halep - Victoria Azarenka, calificare fara game pierdut (Rezultatele zilei)

Shuai Zhang, locul 133 WTA, a oferit surpriza zilei de la Australian Open, dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep. Favorita numarul doi a parasit competitia inca din turul intai. Intr-o alta partida a zilei, Victoria Azarenka a facut o adevarata demonstratie de tenis: 6-0, 6-0 cu Alison Van Uytvanck. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate pe tabloul de simplu feminin de la Melbourne.

Simona Halep ramane motivata lui Australian Open. Se gandeste la Fed Cup

Dupa ratarea de la Australian Open, unde a fost eliminata in chiar primul tur de chinezoaica Shuai Zhang, o jucatoare venita din calificari, Simona Halep a revenit in Romania si se gandeste deja la intalnirea cu Cehia din Fed Cup.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )