Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep: Nu am nimic de pierdut in finala. Sper sa ma pot bucura

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Nu am nimic de pierdut in finala. Sper sa ma pot bucura

Simona Halep, finalista a turneului de la Roland Garros, crede in sansa ei de sambata. in finala nu am nimic de pierdut. Stiu ca va fi un meci greu, ea este o mare campioana. Am jucat impotriva ei in finala . continuă pe Antena3

Simona Halep: Nu am nimic de pierdut in finala, stiu cum sa joc impotriva Mariei Sharapova

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi, dupa calificarea in ultimul act al competitiei de la Roland Garros, ca nu are nimic de pierdut in finala cu Maria Sharapova. in finala nu am nimic de pierdut.

Simona Halep, calificata in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa victoria in doua seturi, 6 - 2, 7 - 6, in fata nemtoaicei Andrea Petkovici. Pentru Simona, a patra favorita a turneului, este prima finala de .

Simona Halep, prima romanca in finala Roland Garros dupa 36 de ani

Simona Halep s-a calificat in prima finala a unui turneu de mare slem, din cariera sa, la Roland Garros. Halep a invins-o, in semifinale, pe Andrea Petkovici, scor 6-2, 7-6 7-4) si urmeaza sa o intalneasca in ultimul act pe Maria Sarapova. Datorita performantei sale romanca va ocupa incepand cu 9 iunie locul 3 mondial.

Simona Halep e in finala la Roland Garros! Ce performanta incredibila a egalat romanca dupa 34 de ani

Simona Halep a reusit sa se califice in finala French Open, dupa victoria in doua seturi cu Andrea Petkovic din Germania.

Hagi, despre Simona Halep: Sper sa ajunga cat mai sus, chiar numarul unu mondial

Fostul international Gheorghe Hagi a fost printre primii oameni din sportul romanesc care a felicitat-o pe Simona Halep, joi, dupa calificarea istorica in finala de la Roland Garros. Drumul Simonei Halep e de succe.

Romanca Simona Halep s-a calificat in premiera in finala de la Roland Garros: Este prima romanca in finala pariziana dupa 34 de ani

Tenismena Simona Halep a reusit, joi seara, o premiera in cariera sa, calificandu-se in finala unui turneu de Grand Slam, Roland Garros. Romanca a trecut in faza semifinalelor de nemtoaica Andrea Petkovici,.

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala de la Roland Garros: Este prima romanca in finala pariziana dupa 34 de ani

Tenismena Simona Halep a reusit, joi seara, o premiera in cariera sa, calificandu-se in finala unui turneu de Grand Slam, Roland Garros. Romanca a trecut in faza semifinalelor de nemtoaica Andrea Petkovici,.

Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros. Petkovic, obstacolul spre finala, meciul e azi

Simona Halep a realizat un meci incantator, miercuri dupa-amiaza, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, 6-2 6-2, si s-a calificat in semifianale la Roland Garros. Ea se afla in premiera in semifinalele unui turneu de Mare Slem. De 17 ani, nici o jucatare din Romania nu s-a mai aflat intre primele patru la un turneu de un asemenea nivel. In semifinale, care se joaca la o zi distanta - joi, dupa ora 17:00, Halep o intalneste pe Andrea Petkovic, ultimul obstacol spre finala asteptata cu Maria Sharapova. O finala care se va disputa sambata si pe care o asteptam cu sufletul la gura, pentru ca Halep se poate califica si poate bate. In cazul in care face pasul in finala, Halep devine locul 3 WTA, asa cum v-am anuntat in premiera inca de acum doua saptamani.

Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros. Petkovic, obstacolul spre finala, meciul e joi

Simona Halep a realizat un meci incantator, miercuri dupa-amiaza, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, 6-2 6-2, si s-a calificat in semifianale la Roland Garros. Ea se afla in premiera in semifinalele unui turneu de Mare Slem. De 17 ani, nici o jucatare din Romania nu s-a mai aflat intre primele patru la un turneu de un asemenea nivel. In semifinale, care se joaca la o zi distanta - joi, Halep o intalneste pe Andrea Petkovic, ultimul obstacol spre finala asteptata cu Maria Sharapova. O finala care se va disputa sambata si pe care o asteptam cu sufletul la gura, pentru ca Halep se poate califica si poate bate.

LIVETEXT inca un obstacol in drumul spre marea finala de la Roland Garros. Simona Halep vs. Svetlana Kuznetova

Simona Halep o intalneste pe rusoaica Svetlana Kuznetova in sferturile de finala de la Roland Garros. Daca va castiga acest duel, Simona va obtine cea mai importanta performanta din cariera.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )