Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep, nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare de tenis a anului 2016

B1 B1,
Simona Halep, nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare de tenis a anului 2016

Simona Halep, locul patru mondial, este nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a anului 2016, alaturi de Angelique Kerber, Serena Williams, Garbine Muguruza si Karolina Pliskova, a anuntat. continuă pe B1

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea anului

WTA a anuntat, vineri, cele cinci jucatoare nominalizate pentru titlul de jucatoarea anului 2016, iar Simona Halep se regaseste pe aceasta lista extrem de selecta.

Cea mai buna ciorba de dovlecei cu rosii

Ne bucuram mai mereu de gustul unei ciorbe fierbinti, aburinde asezata pe masa. Pentru cea mai buna ciorba de dovlecei cu rosii ai nevoie de legume proaspete, ierburi la fel de proaspete si aromate si un strop de parmezan, daca este pe gustul tau.

Cea mai buna prajitura cu ananas si frisca

Cauti cel mai bun desert? Ce-ai zice de cea mai buna prajitura cu ananas si frisca? Ce-ai zice de una dintre cele mai rapide prajituri care va fi mancata la fel de repede? Trebuie sa faci mai multa, pentru ca sigur vei avea nevoie pentru a potoli poftele celor apropiati.

Simona Halep, meci surpriza cu Serena Williams. Cele doua sunt adversare pentru titlul de jucatoarea anului

Simona Halep, locul patru in clasamentul mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA la titlul de jucatoarea anului, trofeu ce va fi decernat pe data de 21 octombrie, ultimele patru astfel de distinctii au fost.

Simona Halep a fost propusa de WTA la titlul de jucatoarea anului. Cum poate fi votata

Romanca Simona Halep, locul patru in clasamentul mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA la titlul de jucatoarea anului, trofeu ce va fi decernat pe data de 21 octombrie.

Simona Halep, o noua lovitura financiara! Va castiga o suma fabuloasa dintr-un motiv la care nici ea nu se astepta

Anul 2016 a fost unul de succes pentru Simona Halep atat din punct de vedere al rezultatelor, cat si pe plan financiar! Pe langa premiile totale incasate in acest sezon, in valoare.

Wilshire Grand Tower, cea mai inalta cladire din Los Angeles

Un nou bloc zgarie-nori din centrul orasului american Los Angeles va deveni, anul viitor, cea mai inalta cladire din zona de vest a raului Mississippi. La inceputul lunii septembrie a fost finalizata constructia acoperisului cladirii Wilshire Grand Tower, de 73 de etaje, a carei inaltime este de 335 de metri. Aceasta depaseste cu aproape 25 de metri cladirea U. Bank Tower, aflata in vecinatate, care detinea anterior titlul de cea mai inalta cladire din regiune, din 1989.

Casa de Pensii o contrazice pe Raluca Pruna. Cea mai mare pensie din Justitie este de 41.000 de lei, nu 100.000, cat afirmase

Niciun magistrat din Romania - judecator sau procuror - nu primeste o pensie de serviciu de peste 100. 000 lei, cum afirmase in urma cu cateva zile Ministrul Justitiei, Raluca Pruna. Oficialii ai Casei de Pensii din Romania au declarat pentru Stirile Pro TV ca cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridica la aproape 41. 000 de lei. Surse din Ministerul Justitiei au explicat anterior pentru HotNews. ro care a fost mecanismul prin care anumiti magistrati au ajuns sa incaseze legal pensii de 1 miliard de lei vechi fiecare 22. 000 euro).

Romania, calificata la editia din 2018 a Solar Decathlon, cea mai prestigioasa competitie internationala pentru locuinte sustenabile, din nou in prima liga mondiala a inovatiei in constructii

Dupa participarea din 2012 la Madrid cu proiectul PRISPA si cea din 2014 la Versailles cu proiectul EFdeN, Romania reuseste calificarea la editia din 2018 a Solar Decathlon, cea mai prestigioasa competitie internationala pentru locuinte sustenabile. Concursul va avea loc in Dubai unde echipa de studenti romani va concura alaturi de 22 echipe din 16 tari, de pe 4 continente. Echipele calificate in finala competitiei au fost anuntate oficial in cadrul World Green Economy Summit WGES), care a avut loc pe 5-6 Octombrie 2016, la Dubai International Convention and Exhibition Centre. Fiecare propunere inscrisa in competitie a avut de acoperit 4 dimensiuni: concept; plan de management; strategie de finantare si integrarea in curicula universitara. in competitia Solar Decathlon participa echipe din toata lumea, care trebuie sa proiecteze si sa construiasca locuinte solare 100% electrice.

VINUL, cea mai SANATOASA bautura! CANTITATEA IDEALA indicata pentru a fi bauta iNTR-O ZI cu scopul de a ne feri de Alzheimer sau de bolile de inima

Cantitatea ideala de vin indicata pentru a fi bauta intr-o zi este de 148 ml, conform nutritionistului americanKaren Ansel. Karen a declarat ca vinul este cea mai sanatoasa bautura, iar.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )