Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Simona Halep, omagiata in inima muntilor! Un mesaj de multumire a fost montat chiar sub Crucea din Varful Caraiman

Antena3 Antena3,
Simona Halep, omagiata in inima muntilor! Un mesaj de multumire a fost montat chiar sub Crucea din Varful Caraiman

Simona Halep, omagiata in inima muntilor! Un mesaj de multumire pentru noua campioana a sportului romanesc a fost montat chiar sub Crucea din Varful Caraiman. Initiativa a apartinut salvamontistilor din. continuă pe Antena3

Victor Ponta si-a prezentat trofeele din biroul de premier: Racheta de tenis primita de la Simona Halep, la loc de cinste. Sunt convins ca unii vor comenta acum... Nu m-ati vazut sarind peste Simona in arena

Premierul Victor Ponta i-a prezentat lui Victor Ciutacu Romania TV) trofeele din biroul sau, seful guvernului laudandu-se si cu o racheta de tenis primita de la Simona Halep. Sunt convins ca unii vor comenta acum . ) Au fost la Roland Garros si Crin Antonescu si Mircea Geoana. Daca eu as spune ca din cauza lui Crin ati zice ca sunt cazut in cap, nu? Sau din cauza altcuiva, a fost replica premierului dupa ce a fost vehement acuzat de iubitorii sportului alb ca politizeaza evenimentul.

Boris Becker: Respect, Simona Halep. Ai facut toata planeta sa iubeasca tenisul feminin

Finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova a fost una spectaculoasa, publicul fiind incantat de jocul practicat de cele doua sportive. Respect, Simona Halep. Ai facut toata planeta sa iubeasca tenisul feminin, a precizat Boris Becker, fost mare jucator de tenis si actualul antrenor al lui Novak Djokovic.

Simona Halep e cea mai tare, nu si-a facut niciodata un selfie: A selfie?!? (video)

Simona Halep a fost rugata la Roland Garros sa isi faca un selfie, asa cum se spune in ziua de astazi fotografiilor facute propriei persoane. Jucatoarea noastra habar nu avea ce este acela un selfie aratand ca ea are ala treaba si nu sa piarda vremea cu telefonul mobil, facandu-si singura poze cu care sa se dea mare. Halep a admis ca nu si-a facut niciodata un selfie.

Simona Halep e cea mai tare, nu si-a facut niciodata un selfie: A selfie? (video)

Simona Halep a fost rugata la Roland Garros sa isi faca un selfie, asa cum se spune in ziua de astazi fotografiilor facute propriei persoane. Jucatoarea noastra habar nu avea ce este acela un selfie aratand ca ea are ala treaba si nu sa piarda vremea cu telefonul mobil, facandu-si singura poze cu care sa se dea mare. Halep a admis ca nu si-a facut niciodata un selfie.

Simona Halep, nominalizata la jucatoarea lunii mai, alaturi de Maria Sharapova si Serena Williams - Afla unde o poti vota

Dupa ce a ajuns in finalele turneelor de la Madrid si Roland Garros in ambele a fost invinsa de Maria Sharapova), Simona Halep a fost inclusa de site-ul oficial al WTA pe lista sportivelor care pot primi premiul de jucatoarea lunii mai.

Fost numar 1 mondial in tenis: Simona Halep are ceva ce imi aminteste de mine

Justine Henin, fost numar 1 mondial si de patru ori castigatoare la Roland Garros, a declarat, marti, ca a vazut-o pe Simona Halep jucand prima oara la turneul de la Paris, subliniind ca romanca are o.

Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru titlul de jucatoarea lunii mai. Unde poate fi votata

Dupa calificarea in ultimul act de la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai. Romanca este in competitie cu Maria Sarapova 5 WTA), cea care a castigat trofeul parizian si Serena Williams, ocupanta pozitiei de lider in ierarhia mondiala a tenisului feminin.

Simona Halep a revenit in Romania. Primele declaratii la aeroport

Simona Halep a revenit duminica in Romania duminica dupa ora 19:00 si a fost primita la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda de ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, de George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, dar si de numerosi fani. Halep a multumit tuturor pentru sustinerea acordata in timpul turneului de la Roland Garros, dar mai ales in finala cu Maria Sharapova, a spus ca va incerca sa obtina rezultate tot mai bune in circuit si a avertizat ca nu este usor sa ajunga de acum inainte de fiecare data in finale de Mare Slem. De asemenea, Halep a vorbit si despre viitorul colaborarii cu tehnicianul Wim Fissette, cel care o pregateste din luna februarie a acestui an.

Simona Halep:A fost cel mai mare meci din viata mea

Trista nu pot fi, a fost cel mai mare meci din cariera mea, un meci bun, la cel mai inalt nivel, sper ca finala de ieri sa ii aduca pe copii la tenis. Ieri am vazut rezultatul anilor petrecuti pe terenul de tenis, sper sa am cat mai multe finale de Grand Slem, a declarat Simona Halep in cadrul conferintei de presa sustinuta la revenirea in tara.

Simona Halep, nominalizata de WTA cea mai buna jucatoare a lunii mai, alaturi de Serena Williams si Maria Sharapova

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai, in urma calificarii in finala Roland Garros. Romanca este in competitie cu Maria Sharapova si Serena.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )