Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, pacalita de banii pe care i-a castigat: Vor incerca o smecherie

Playtech Playtech,
Simona Halep, pacalita de banii pe care i-a castigat: Vor incerca o smecherie

Simona Halep a castigat lupta cu ANAF, institutie care a vrut sa o execute silit pentru o presupusa datorie. Jucatoarea de pe locul 2 mondial figura cu unele datorii, in ciuda faptului ca a platit sume uriase. Aproximativ 400. 000 de euro doar in anul 2020. Doar ca sportiva din Constanta a contestat in instanta respectivele . continuă pe Playtech

Specialistii nu mai au incredere in Simona Halep. Ce au decis

Simona Halep este suta la suta vindecata dupa infectarea cu noul coronavirus si gata sa revina la antrenamente. Nu are prea mult timp la dispozitie, in conditiile impuse de organizatorii de la Australian Open. Craig Tiley, directorul turneului, anunta ca jucatorii ar urma sa fie chemati la Melbourne inca din luna decembrie. Se vor antrena .

Ce mesaj le-a dat Simona Halep medicilor de la Matei Bals. Reactiile fanilor au fost total neasteptate

Simona Halep a fost bolnava de coronavirus, insa jucatoarea de tenis si-a revenit complet de virus, iar acum este in afara oricarui pericol. Astfel, sportiva a tinut sa le multumeasca medicilor pentru ca au avut grija de ea. Ce mesaj le-a dat Simona Halep medicilor de la Matei Bals Multumesc echipei de la Matei Bals .

Simona Halep a aparut in Bucuresti dupa ce a anuntat ca s-a infectat. Cum a fost surprinsa: atentie, nu au trecut nici 10 zile de izolare

Lumea sportului a primit o veste grea in ultima zi a lunii octombrie. Cu toate ca apropiatii spotivei sustin ca Simona Halep a fost foarte grijulie in vremurile acestea, a fost testata pozitiv cu coronavirus la finele lui octombrie. Cum a fost surprinsa acum pe strazile din Bucuresti? Simona Halep, surprinsa pe strazile din Bucuresti.

Simona Halep, in scandal monstru cu ANAF. Sportiva, executata silit desi plateste taxe. Ce se intampla

Continua razboiul dintre Simona Halep si ANAF, desi jucatoarea de pe locul 2 WTA plateste sume uriase la bugetul de stat. La inceputul acestui an, Simona Halep a fost executata silit de ANAF. Dar a demonstrat in instanta ca actiunea a fost una nelegala. Conform deciziei din 29 octombrie, avocatii Simonei Halep au demonstrat ca .

Simona Halep si Darren Cahill au facut planurile de viitor! Ce au stabilit cei doi

Simona Halep a anuntat luni ca este suta la suta recuperata dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus. Iar Darren Cahill nu i-a lasat prea mult timp liber dupa vestea primita. Antrenorul australian i-a amintit, mai in gluma, mai in serios, ca trebuia sa reia pregatirile. Discutia dintre cei doi a avut loc pe .

Simona Halep s-a vindecat de Covid-19

Jucatoarea Simona Halep a anuntat intr-un mesaj publicat pe Twitter ca nu mai este pozitiva si s-a vindecat de noul virus gripal care determina boala Covid-19.

Sarbatori chinuite pentru Simona Halep. Romanca a primit vestea proasta acum. Adio, Craciun in familie!

Simona Halep a anuntat in urma cu o saptamana ca a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si este in izolare. Din fericire, starea jucatoarei de pe locul 2 mondial este una buna. Si-a asigurat fanii ca simptomele nu sunt severe, astfel sperantele sunt ca va putea relua curand antrenamentele la intensitate maxima. Mai ales .

Simona Halep vrea sa dea lovitura in afaceri. in ce a investit 500.000 de euro, de fapt

Simona Halep, 29 de ani, se apropie de finalul carierei si deja isi concentreaza foarte mult atentia si pe afaceri. Iar cel mai nou plan al jucatoarei de pe locul 2 mondial este sa dezvolte un brand de vinuri de cea mai buna calitate. Pentru asta, Halep a achizitionat deja mai multe terenuri in judetul .

Simona Halep, hartuita de conspirationisti, dupa ce s-a vindecat de COVID. Doamne! Si tu ai picat in plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut. Ai luat cateva mii de euro

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost atacata de conspirationisti, imediat dupa ce a anuntat pe pagina ei de Facebook ca s-a vindecat de COVID-19 si a multumit echipei de la Institutul Matei Bals din Capitala.

Simona Halep, hartuita de conspirationisti. Val de acuzatii si insulte la adresa sportivei (FOTO)

Simona Halep 29 de ani, 2 WTA) a scapat de SARS-COV-2, dupa ce a fost diagnosticata in urma cu 2 saptamani. Ea s-a recuperat cu ajutorul cadrelor medicale de laInstitutul Matei Bals din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )