Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep, previziune crunta in cazul Mariei Sarapova

Antena3 Antena3,
Simona Halep, previziune crunta in cazul Mariei Sarapova

Maria Sarapova, fost lider al clasamentului WTA, a fost suspendata pe o perioada de doi ani, dupa ce a fost depistata pozitiv cu Meldonium, in urma unui test antidoping sustinut, la inceputul anului, la. continuă pe Antena3

Simona Halep, inainte de Wimbledon: Va fi greu sa ma adaptez, dar merg cu incredere

Inainte de participarea la Wimbledon, Simona Halep va evolua la turneul Premier de la Birmingham. Aflata momentan pe locul 5 in ierarhia WTA, Halep a fost eliminata in 2015 in runda inaugurala a celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, pregatita pentru turneul de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep a lasat in urma experienta de la Roland Garros, unde s-a oprit in optimi de finala, si spune ca este pregatita pentru sezonul pe iarba.

Tatal antrenorului care a adus-o pe Simona Halep pe culmile tenisului a fost ales primar intr-un municipiu din Bihor

Surpriza intr-un oras din Bihor. in urma alegerilor locale ce au avut loc pe 5 iunie, la Primaria Beius a fost ales edil Petre Mlendea, tatal lui Andrei Mlendea, antrenorul alaturi de care Simona Halep a ajuns pe culmile cele mai inalte ale tenisului.

Simona Halep poate castiga vineri un titlu important. Se lupta cu Serena Willaims si Garbine Muguruza

Simona Halep a iesit in optimi la Roland Garros si se pregateste pentru urmatorul Grand Slem al anului, cel de la Wimbledon.

Simona Halep poate castiga vineri un titlu important. Se lupta cu Serena Williams si Garbine Muguruza

Simona Halep a iesit in optimi la Roland Garros si se pregateste pentru urmatorul Grand Slem al anului, cel de la Wimbledon.

JO 2016: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Horia Tecau si Florin Mergea vor reprezenta Romania la Rio de Janeiro

Romania va fi reprezentata de cinci jucatori de tenis la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa cum informeaza COSR pe contul oficial de Facebook. Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Horia Tecau si Florin Mergea vor incerca sa duca tricolorul pe podiumul de premiere.

Clasament WTA: Simona Halep, din nou pe locul cinci

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat o pozitie si se afla din nou pe locul cinci in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA).

Clasament WTA. Veste buna pentru Simona Halep

Romanca Simona Halep a urcat o pozitie si se afla pe locul 5 in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a ajuns pana in optimile turneului de.

Clasamentul WTA: Simona Halep revine pe locul 5; Garbine Muguruza, noul numar doi mondial

Simona Halep a revenit pe locul 5 in clasamentul WTA, dupa incheierea turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Castigatoare la Paris, Garbine Muguruza a urcat pana pe locul 2, jucatoarea din Spania aflandu-se la 1564 puncte in urma liderului Serena Williams.

Serena Williams i-a dat Mariei Sarapova lovitura la care visa de mult timp. Cele doua jucatoare au iubit acelasi barbat

Serena Williams si Maria Sarapova, cele mai mediatizate jucatoare din circuitul feminin de tenis, n-au fost niciodata prietene, ba din contra, au avut o rivalitate ascutita.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.234 seconds )