Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep, prima romanca ajunsa in finala Turneului Campioanelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep, prima romanca ajunsa in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a devenit, astazi, prima jucatoare din Romania care va disputa finala Turneului Campioanelor, dupa ce a dispus in semifinale de Agnieszka Radwanska 6 WTA), ea urmand sa o intalneasca pe americanca Serena Williams 1 WTA). continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt foarte fericita sa fiu in aceasta finala. Sunt pregatita de orice

Sunt foarte fericita sa fiu in aceasta finala. , a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Am incercat in fiecare zi sa muncesc sa ajung aici. Vreau sa.

Simona Halep, prima romanca din istorie calificata in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a reusit, sambata, o premiera pentru tenisul romanesc. Ea este prima romanca din istorie care a obtinut calificarea in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut de Agnieszka Radwanska, 6 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2.

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska fara nicio emotie 6-2, 6-2). Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata, a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Radwanska

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep 4 WTA) a invins-o astazi pe poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), astfel, calificandu-se in finala Turneului Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capatul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), si o va intalni in ultimul act.

Simona Halep va juca finala Turneului Campioanelor cu Williams, duminica ora 14.00. Romanca, locul 3 WTA, dupa 6-2, 6-2 cu Radwanska!

Simona Halep a obtinut o calificare istorica in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut, in semifinala, de Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 6-2. in actul final, duminica, de la ora 14. 00, Halep se va intalni din nou cu Serena Williams, pe care a invins-o in Grupa Rosie. Romanca termina anul pe locul 3 WTA, dupa calificarea in finala.

Simona Halep va juca finala Turneului Campioanelor cu Williams, duminica ora 13.00. Romanca, locul 3 WTA, dupa 6-2, 6-2 cu Radwanska!

Simona Halep a obtinut o calificare istorica in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut, in semifinala, de Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 6-2. in actul final, duminica, de la ora 13. 00 ora de iarna Romania), Halep se va intalni din nou cu Serena Williams, pe care a invins-o in Grupa Rosie. Romanca termina anul pe locul 3 WTA, dupa calificarea in finala.

Simona Halep, a opta jucatoare care ajunge in finala Turneului Campioanelor la prima participare

Simona Halep va disputa finala Turneului Campioanelor, la chiar prima participare la aceasta competitiei. Aceasta performanta a mai fost reusita de-a lungul timpului de doar sapte jucatoare in afara Simonei. Printre acestea, se afla nume importante precum Lindsay Davenport, Martina Hingis, Serena Williams, Maria Sharapova si Petra Kvitova.

Simona Halep va incheia anul pe locul 3 mondial, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep, 4 WTA, va urca o pozitie in clasament si va incheia anul pe locul 3 mondial, dupa ce s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Halep a castigase deja suficiente puncte pentru a o depasi p .

Live Text Halep - Williams: duminica, ora 13.00. Meci istoric in finala Turneului Campioanelor Singapore

Simona Halep, 4 WTA, joaca duminica, de la ora 13. 00, finala Turneului Campioanelor de la Singapore, meci in care se va duela, pentru a doua oara intr-o saptamana, cu liderul mondial Serena Williams. Dupa ce a invins-o pe americanca, in Grupa Rosie, Halep are sansa de a cuceri cel mai ravnit trofeu din lume.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )