Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep, a opta jucatoare care ajunge in finala Turneului Campioanelor la prima participare

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, a opta jucatoare care ajunge in finala Turneului Campioanelor la prima participare

Simona Halep va disputa finala Turneului Campioanelor, la chiar prima participare la aceasta competitiei. Aceasta performanta a mai fost reusita de-a lungul timpului de doar sapte jucatoare in afara Simonei. Printre acestea, se afla nume importante precum Lindsay Davenport, Martina Hingis, Serena Williams, Maria Sharapova si Petra Kvitova. continuă pe Hotnews

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capatul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), si o va intalni in ultimul act.

Simona Halep, prima romanca ajunsa in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a devenit, astazi, prima jucatoare din Romania care va disputa finala Turneului Campioanelor, dupa ce a dispus in semifinale de Agnieszka Radwanska 6 WTA), ea urmand sa o intalneasca pe americanca Serena Williams 1 WTA).

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Radwanska

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep 4 WTA) a invins-o astazi pe poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), astfel, calificandu-se in finala Turneului Campioanelor de la Singapore.

Turneul Campioanelor: Simona Halep ofera cifra care da fiori

Simona Halep a jucat doua meciuri in Turneul Campioanelor si, privind clasamentul si statisica, nu se poate observa un avertisment extrem de puternic pentru adversare.

Simona Halep, prima jucatoare din Romania care invinge numarul 1 WTA

Evolutia Simonei Halep la Singapore a transformat-o pe romanca intr-un dintre favoritele la castigarea competitiei. Victoria cu 6-0, 6-2, in fata Serenei Williams, a fost prima a unei romance impotriva unui lider .

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore si o va intalni, vineri, de la ora 14. 30, pe sportiva sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA. Halep a.

FOTO Simona Halep s-a calificat in finala de la Turneul Campioanelor, acolo unde o va reintalni pe Serena Williams

Simona Halep 4 WTA) a castigat, sambata, meciul cupoloneza Agnieszka Radwa324;ska 6 WTA), scor 6-2, 6-2, asigurandu-si un loc in ultimul act de la Turneul Campioanelor. Finala se va disputa duminica, cealalta participanta fiind liderul american Serena Williams.

LIVETEXT Simona Halep vs.Agnieszka Radwa324;ska, in lupta pentru finala de la Turneul Campioanelor. invingatoarea o intalneste pe Serena Williams

Simona Halep 4 WTA) si poloneza Agnieszka Radwa324;ska 6 WTA) isi joaca sansa pentru un loc in ultimul act de la Turneul Campioanelor. Partida se disputa incepand cu ora 13. 00 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep vs.Agnieszka Radwa324;ska, in lupta pentru finala de la Turneul Campioanelor

Simona Halep siAgnieszka Radwa324;ska isi joaca sansa pentru un loc in ultimul act de la Turneul Campioanelor. Partida se disputa incepand cu ora 13. 00 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep S-A CALIFICAT OFICIAL in semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep s-a calificat, joi, in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce Serena Williams a pierdut un game in disupra impotriva jucatoarei Eugenie Bouchard. Astfel, Simona a obtinut matematic.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )