Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep la Roland Garros. in timp ce romanca va juca cuMirjana Lucic-Baroni, Andreea Mitu are parte de o adversara de anvergura

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Roland Garros. in timp ce romanca va juca cuMirjana Lucic-Baroni, Andreea Mitu are parte de o adversara de anvergura

Simona Halep la Roland Garros. Toate cele patru romance aflate in competitie la Paris, in frunte cu Simona Halep, favorita numarul 3 a turneului de la Roland Garros, si-au aflat adversarele din turul secund. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Roland Garros: duminica in familie cu Simona. S-a anuntat cand va juca romanca in turul I

Dintre cele trei jucatoare aflate acum pe podiumul mondial, Serena Williams, Maria Sarapova si Simona Halep, ultima va debuta cel mai devreme in runda inaugurala, la French Open 24 mai - 7 iunie).

Simona Halep la Roland Garros: cum si-a explicat romanca prestatia lipsita de stralucire in primul tur

Simona Halep a debutat la Roland Garros 2015 cu o victorie scurta care, totusi, a scos la iveala un joc care ar trebui imbunatatit inaintea confruntarilor din fazele superioare. Chiar si romanca a admis acest lucru.

FOTO Simona Halep la Roland Garros. Romanca a stralucit la petrecerea jucatoarelor

Pana la meciurile din turul unu de la Roland Garros, jucatorii au onorat traditionala petrecere ce precede marile turnee de tenis.

Simona Halep la Roland Garros: romanca si-a aflat adversara din turul II. Anul trecut, a pierdut cu ea la US Open

Simona Halep a debutat, la Paris, cu un meci in care a fost pusa la grea incercare de Evgeniya Rodina Rusia, 91 WTA). in urmatoarea faza, ocupanta locului 3 WTA va da peste o jucatoare in fata careia a cedat intr-un alt turneu de Mare Slem.

Simona Halep la Roland Garros: chinuita de o rusoaica supraponderala, romanca s-a calificat cu ceva emotii in turul II

Diferenta uriasa intre Maria Sarapova, ultima adversara intalnita, in 2014, de Simona Halep la Roland Garros si Evgeniya Rodina 91 WTA), jucatoarea din Rusia cu care s-a confruntat, duminica, in turul I.

Simona Halep la Roland Garros: e mare favorita cu Lucici-Baroni! Virginia Ruzici: O vad ajungand departe

Simona Halep va juca miercuri in turul doi de la Roland Garros in fata croatei Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA.

LIVETEXT Simona Halep la Roland Garros: cu o rusoiaca a terminat, cu alta incepe. Simona, debut cu o necunoscuta

Anul trecut, Simona Halep si-a incheiat parcursul la French Open cu o infrangere dramatica, in finala, cu Maria Sarapova. Acum, romanca si-ar putea intalni cosmarul abia in semifinale, dar in primul meci va infrunta o alta jucatoare din Rusia.

Simona Halep la Roland Garros. Aproape toti favoritii care au jucat in prima zi au mers mai departe, insa patru capi de serie au fost eliminati

In prima zi de la Roland Garros, duminica, majoritatea favoritilor s-au calificat, cum a fost cazul lui Roger Federer, Stanislas Wawrinka sau Simona Halep. insa patru capi de serie, doi de pe tabloul feminin si doi de pe cel masculin, au fost eliminati.

Simona Halep la Roland Garros. S-a stabilit ora meciului de miercuri, contra croatei Mirjana Lucic- Baroni

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut in primul tur de rusoaica Evgenya Rodina.

Simona Halep la Roland Garros: amintiri din adolescenta. Simona a dezvaluit de ce iubeste Orasul indragostitilor

Simona Halep se pregateste sa joace, in turul I, la French Open, dar inainte de intra pe zgura pariziana, ea a marturisit ce o leaga de cel mai romantic oras din Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )