Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New Haven

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New Haven

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului de la New Haven SUA), dotat cu premii in valoare totala de 690. 000 de dolari, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Simona Halep s-a calificat in optimi la New Haven

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat, luni, in optimile turneului de la New Haven, dotat cu premii in valoare totala de 690. 000 de dolari. Halep a trecut in runda inaugurala, scor 6-2,.

Simona Halep a reusit calificarea in sferturile de finala ale turneului de la New Haven

Simona Halep a invins-o, miercuri, pe hispanica Carla Suarez Navarro, in turul doi al turneului de la New Haven, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1. Dupa o ora si 33 de minute, romanca, locul 23 WTA, a obtinut.

Urcare de doua locuri pentru Simona Halep in clasamentul WTA

Sfertul de finala disputat in turneul de la Cincinnati a ajutat-o pe Simona Halep sa avanseze doua locuri in ierarhia mondiala WTA.

Simona Halep, locul 23 in clasamentul WTA dupa ce a urcat doua pozitii.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a ajuns in sferturi de finala la turneul de la Cincinnati, a urcat doua pozitii si se afla pe locul 23, cu 2. 040 de puncte, in clasamentul WTA, transmite Mediafax. Cea mai buna jucatoare din Romania in aceasta ierarhie este Sorana Cirstea, care se mentine pe locul 21, cu 2. 260 de puncte, informeaza site-ul wtatour. com. Monica Niculescu a urcat de pe locul 43 pe 42, cu 1. 265 de puncte, Alexandra Cadantu a urcat de pe locul 74 pe 73, cu 878 de puncte, in .

Sorana Cirstea si Simona Halep printre favoritele de la US Open

Jucatoarele Sorana Cirstea si Simona Halep sunt cotate printre cele 32 de favorite ale US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului in tenis.

Simona Halep vrea sa cucereasca America.

Ultima saptamana inaintea ultimului turneu din circuitul feminin poate insemna un nou succes istoric pentru Simona Halep. Desi nu se afla printre favoritele turneului de la New Heaven, romanca are un culoar favorabil, si ar putea intalni mai multe cunostinte vechi din circuitul mondial. Succesele soc din meciurile cu Marion Bartoli si Samantha Stosur, dar si setul 2 de exceptie facut cu Serena Williams, ii dau mari sanse de castig intr-un turneu unde ar putea da piept cu Sorana Cirstea, o alta .

Simona Halep a trecut in doua seturi de Hantuchova in turneul de la New Haven

Halep a trecut in runda inaugurala a turneului de la New Haven, scor 6-2, 6-1, dupa 65 de minute, de sportiva slovaca Daniela Hantuchova, locul 46 WTA, beneficiara unui wild-card, potrivit gsp. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )