Libnet.ro
UNICEF

08:30

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep, numarul 3 mondial, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto, scrie Agerpres. Romanca a invins-o in doua seturi, cu scorul 6-3, 6-4, pe sarboaica Jelena. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimi de finala la Toronto Canada), turneu de categorie Premier 5 dotat cu premii in valoare totala de.

Simona Halep merge in optimi la Toronto

Simona Halep s-a calificat miercuri seara in optimile de finala de laturneul WTA de la Toronto, Rogers Cup. Ea a invins-o fara mari probleme pe Jelena Jankovic, in doua seturi, aratand un tenis solid, fara greseli si fara frica. Halep va juca joi in optimi, la o ora ce se va afla joi dimineata. Puteti comenta meciul aici, pe forum.

Simona Halep, prima declaratie dupa victoria de la Toronto

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, a declarat, miercuri, dupa calificarea in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Toronto Canada), ca a jucat cel mai bun.

Rogers Cup: Simona Halep, eliminata in primul tur la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Rogers Cup de la Toronto Canada).

Simona Halep, esec la Toronto

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Toronto, la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Toronto

Perechea formata din sportivele Simona Halep si Daria Gavrilova Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto.

VIDEO Simona Halep la Toronto, prima reactie a romancei dupa victoria cu Jelena Jankovici

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Toronto, dupa succesul cu 6-3, 6-4 in fata Jelenei Jankovici, din Serbia.

WTA Toronto: Simona Halep, calificata in OPTIMI, dupa ce a trecut de Jankovic. Debut cu dreptul pe hardul american

Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in optimile turneului de categorie Premier 5 de la Toronto, pe tabloul de simplu. Romanca a eliminat-o pe Jelena Jankovic, 23 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4.

VIDEO Simona Halep la Toronto: victorie mare in fata Jelenei Jankovici, scor 6-3, 6-4! Revenire cu stil pentru Simona!

Simona Halep a invins-o Jelena Jankovici, scor 6-3, 6-4, in turul al doilea al turneului de la Toronto Canada) si s-a calificat in optimi.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )